St. Tropez

St. Tropez er det førende brand inden for luksuriøse selvbrunerer til alle hudtyper. St. Tropez’ hurtigtørrende selvbrunerer er vellidt af makeupartister verden over, og de gør det nemt at skabe en solbrun kulør året rundt.

7 produkt(er)

For flawless tanning wherever you are

St. Tropez er det førende brand inden for produktion af selvbrunere. Produktlinjen består af luksuriøse produkter, der gør det nemt for alle at få en smuk og solbrun glød året rundt.

Historien om St. Tropez

St. Tropez er et innovativt brand, der har specialiseret sig i at producere selvbrunere af højeste kvalitet. Siden opstart har virksomhedens mission været at skabe et produkt med en innovativ formel, der gør det nemt at få en smuk, solbrun glød. I dag kan St. Tropez kalde sig for det førende brand inden for selvbruner-produkter. St. Tropez er desuden vellidt samt anvendt af diverse makeupartister og kendte verden over. Det populære brand er særligt kendt for selvbrunernes funktionalitet, der sikrer en perfekt tan og nøjagtig påføring hver gang.

St. Tropez produkterne

St. Tropez dækker over et bredt sortiment af selvbrunere, der tilgodeser alle hudtyper og hudfarver. Den luksuriøse produktlinje efterlader huden med en smuk glød samt gør det nemt at holde en solbrun kulør - selv om vinteren. Produkternes innovative formel gør, at de tørrer hurtigt og derfor ikke smitter af på tøjet. St. Tropez produkterne er alle nemme at påføre, og de velegner sig til forskellige formål. Derudover er St. Tropez produkterne beriget med olie-ekstrakter, der blødgør og plejer huden under brug.

St. Tropez bestsellere

Blandt St. Tropez’ bedst sælgende produkter finder man Self Tan Bronzing Mousse og Self Tan Dark Bronzing Spray. Self Tan Bronzing Mousse er St. Tropez’ originale svar på en selvbruner. Moussen er en hurtigabsorberende silkemousse, der giver en stribefri, gylden kulør. Derudover tilfører moussen fugt og næring til huden, så den efterlades velplejet efter brug. Self Tan Dark Bronzing Spray er en intens selvbruner-spray, der giver en mørk kulør til både krop og ansigt. Den intense selvbruner er nem at påføre og efterlader huden velplejet og med en smuk tan, der holder i op til 7 dage.

Drømmer du om en smuk, solbrun kulør, er St. Tropez’ luksuriøse produkter det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: St. Tropez