Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

St. Tropez

St. Tropez er et af verdens førende brand indenfor selvbrunere i alle afskygninger. St. Tropez er nøje udarbejdet, så du med sikkerhed kan finde en selvbruner, der passer til din hudtone samt dit behov. St. Tropez selvbrunere er fremstillet til at give dig den bedste sommerglød året rundt.

23 produkt(er)

Selvbrunere til enhver smag

Med innovative selvbrunere og et bredt sortiment, så har St. Tropez en selvbruner til enhver smag. St. Tropez har sat sig i spidserne for selvbrunere og med god grund. Det brede og fornemme sortiment gør, at der er en selvbruner til enhver og giver dig en lækker glød hele året.

Historien bag St. Tropez

Siden St. Tropez startede har de altid interesseret sig i at fremstille selvbrunere i høj kvalitet og som passer til alle. Det betyder at St. Tropez har tænkt ud af boksen, så alle kan få en selvbruner, som passer efter eget behov. Derfor er St. Tropez brede sortiment fyldt med innovative selvbrunere, så alle kan være med og få deres ønskede glød.
Derfor kan St. Tropez stolt kalde sig for et førende brand inden for selvbrunere og bliver anerkendt for det i hele verden. St. Tropez har øje for detaljen, så selv fra den mindste detalje i indholdet til påføringen bliver nøje udarbejdet, hvilket er derfor at St. Tropez fører sig frem som en af de største brands på selvbruner-markedet.

St. Tropez produkter

Som fornævnt har St. Tropez et bredt sortiment af selvbrunere og tilbehør dertil. Det er en nødvendighed da St. Tropez sørger for, at der en selvbruner til enhver smag, hvilket derfor også betyder til alle hudtyper og til alle hudfarver.
Derfor har St. Tropez gjort en dyd af at lave selvbrunere der kan bruges året rundt og til enhver lejlighed. Derfor kan du finde selvbrunere som enten er klassiske, hurtigt opbygges, nemt vaskes af eller blot som en let glød til en del af din daglige hudplejerutine. St. Tropez har derfor en selvbruner der egner sig til ethvert formål og med lækre ingredienser, som sikrer at din hud for den optimale pleje og næring imens.

St. Tropez bestsellere


I St. Tropez best sellers finder du blandt andet deres Self Tan Express, som er en innovativ selvbruner, som fås både som mousse eller mist, der udvikles hurtigt når du påfører den på huden. Den er derfor ideel, hvis du er på farten og har brug for en lækker gylden kulør. Moussen føles silkeblød og giver dig hurtigt dit ønskede resultat uden striber.
Derudover finder du også deres Gradual Tan Body Lotion, som er det nye inden for selvbruner, da du gradvist får opbygget en dejlig kulør og som kan anvendes hver dag for en sommerteint året rundt. Ellers er deres nye Self Tan Face Mist også et must, hvis du både ønsker et nærende hudplejeprodukt grundet de plejende ingredienser samt en smuk glød. Derfor får dit ansigt en smuk glød hele vejen igennem. Så hvis du ønsker dig en lækker, naturlig kulør, så er St. Tropez ideelt til dig.

Besøg St. Tropez' hjemmeside: St. Tropez