Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

TAN-LUXE

TAN-LUXE er garant for innovative selvbruner-produkter, der sikrer dig en flot, fejlfri sommerglød året rundt. TAN-LUXE er 90-95% organisk og lover en naturlig tan fri for striber, skjolder og mislugt.

16 produkt(er)

TAN-LUXE

TAN-LUXE er et personligt pleje brand der tilbyder forskellige former for selvbrunerer. TAN-LUXE blev grundlagt med en ide om, at hvis man kan tilpasse sin makeup på alle mulige forskellige måder, hvorfor så ikke gøre det samme med selvbruneren. På baggrund af den ide, tilbyder TAN-LUXE nu en masse forskellige former for selvbruner til forskellige hudtyper og toner. .


Videnskaben bag TAN-LUXE

Marc Elrick, der er TAN-LUXE's administerende direktør og grundlægger, brugte med sit team fem år på at forske, udvikle og afprøve tanning produkter, før de udkom med deres første selvbruner. Videnskaben bag TAN-LUXE's mange forskellige selvbrunerer er udviklet af innovative genier, der har skabt fantastiske formler til ubesværet påføring og fejlfrie resultater. Herudover er der tilsat ingredienser i alle produkter, der går ind og virker hudplejende på huden samtidig med, at huden får en smuk farve.


TAN-LUXE selvbrunerer

TAN-LUXE har specialiseret sig indenfor selvbrunerer, hvor de har udviklet forskellige former for selvbrunerer som dråber, vand, mousse og serummer. Med de mange forskellige varianter er du sikker på at finde et produkt, der passer til dine præferencer og gør din påføring af selvbruner så optimal som muligt. Herudover finder du også produkter specielt udviklet til den mere sarte hud i ansigtet og på kroppen, du kan sågar få ansigts selvbruner der har anti age egenskaber.


Bestsellers fra TAN-LUXE

The Gradual Tan Lotion fra TAN-LUXE giver dig muligheden for at opbygge en flot, solbrun kulør. Dens skønne, lette konsistens vil også fugte og tone din hud, så gløden falder helt naturligt ind.

TAN-LUXE The Face er det helt rigtige valg for dig, som gerne vil give din hud en lækker solbrun kulør på en måde, som ikke kræver meget mere end din almindelige hudpleje rutine.

Hydra Mousse Medium/Dark fra TAN-LUXE er det rigtige valg til dig, som ønsker en sommerbrun hud på blot 4-6 timer. Selvbruner moussen efterlader iøvrigt din hud fugtigt og med en dejlig frisk duft.