That'so

That’ So er brandet med et stort udvalg af selvbrunere og hudplejeprodukter, der alle er med til at skabe den perfekte, solbrune tan året rundt. That’ So imødekommer alles behov med sine forskellige typer selvbrunere, der hver især er enkle og hurtige at anvende.

10 produkt(er)

Professional beauty equipment that embody the concept of Fast Beauty

That’ So er et italiensk brand, der producerer selvbrunere og og hudplejeprodukter til hjemmebrug og professionelt brug. That’ Sos selvbrunere og hudplejeprodukter produkter sørger for at give et fantastisk, solbrunt resultat året rundt.

Historien om That’ So

That’ So er et italiensk brand under den italienske virksomhed Quadra Groups, der blev grundlagt i 1994. Quadra Groups er en af de anerkendte og mest dynamiske spillere på markedet af tanning og skønheds udstyr. That’ So ønsker at levere eksklusive tanning-produkter ud fra konceptet “fast beauty” til både professionelt- og hjemmebrug. Filosofien bag That’ So er at skabe professionelle skønhedsprodukter, der ved hjælp af enkle og hurtige applikationer giver et lækkert solbrunt resultat året rundt. That’ So skal ligeledes fungere som et kvalitetsstempel, der både sikrer en fremragende pris og et reduceret produktspild.

That’ So produkterne

That’ Sos sortiment består ikke mindst af selvbrunere, der er letanvendelige for alle. That’ So laver alt fra selvbruner på spray i forskellige farver og varianter, så der er noget for enhver. That’ So dækker også over hudplejeprodukter, der effektiviserer og har en god virkning på de efterfølgende tanning-produkter. Selvbrunerne er baserede på sukkerstoffet DHA, der igangsætter en naturlig proces i hudens øverste lag, samt selvbrunerne er beriget med mandelolie, som ikke blot giver en dejlig duft, men også har essentielle blødgørende, fugtende og opstrammende egenskaber.

That’s So bestsellers

Blandt That’ Sos bedst sælgende produkter finder man On The Go i farven Dark og Golden Age. On The Go Dark er den ideelle selvbruner for personen, der gerne vil opnå en øjeblikkelig kulør, der ligger jævnt og naturligt. Sprayen er nem at påføre, samtidigt med at den giver en stribefri medium/mørk tan, der holder op til 4-6 dage. Golden Age Anti-Age er særligt til den modne kvinde/mand, der gerne vil bekæmpe sine rynker, mens huden får en fantastisk lys gyldenbrun kulør. Ved brug af den lette selvbruner og dens aktive ingredienser, bliver huden glattere, blødere og velfugtet, så huden fremstår mere ungdommelig, levende og velplejet.

Så ønsker du en smuk, gylden kulør uden at skulle opholde dig i solen, så er That’ So professionelle og kvalitetsrige produkter det perfekte valg for dig!