Summer Glow: Spar 20% på ghd, Xlash og flere - SHOP HER

The O

The O er et anerkendt dansk brand, der producerer slidstærke og fleksible hårelastikker. The O er frisørernes foretrukne mærke, da elastikkerne er så skånsomme mod håret, at de kan anvendes til alle hårtyper.

12 produkt(er)

Frisørernes favorit

The O er et dansk brand, der producerer unikke hårelastikker af elastiske plastfibre. Hårelastikkerne er slidstærke, fleksible og behagelige at bruge – og er derfor kåret til frisørernes favorit.

Brandet The O

The O er en lille dansk virksomhed, der producerer en helt ny type hårelastikker, der sikrer, at håret holdes på plads hele dagen igennem. De innovative elastikker er ekstra skånsomme mod håret, da de er produceret i et blødt plastmateriale lavet af elastiske fibre. Disse fibre gør, at elastikkerne er nemme at arbejde med, at de giver et langvarigt hold, og at de ikke slider på håret. The O er derfor ideelle at anvende til både voksne og børn.

The O hårelastikker

The O hårelastikker kan anvendes i både vådt og tørt hår. Elastikkerne glider hurtigt og nemt ud af håret uden at ugle, nive eller hænge fast i de enkelte hårstrå. De smarte elastikker har ingen sømme, og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. Derudover er The O produceret i et antibakterielt materiale, der gør dem super nemme at rengøre, når det synes nødvendigt.

The O sortimentet

The O sortimentet dækker forskellige, uopslidelige elastikker og spiralelastikker i en pallette af smukke farver. Du kan f.eks. vælge de transparente elastikker, der er fuldstændig usynlige i håret og derved er perfekte til det neutrale hestehale look. Derudover findes de innovative elastikker i farverne sort, brun, pink, grøn, blå og lilla. Hårelastikkerne giver en ekstra holdbar hestehale eller håropsætning, uden at du overhovedet mærker, at du har en elastik i håret. Nogle af de bedst sælgende elastikker inden for serien er de flotte spiralelastikker. Elastikkerne har en smart spiralform, der ikke efterlader nogle mærker på håret efter brug. De har et stærkt greb på alle hårtyper men er samtidig så milde mod håret, at de effektivt modvirker spaltede spidser, knækkede hårstrå samt spændingshovedpine.

Med The O’s innovative hårelastikker ønsker du aldrig mere at gå tilbage til dine gamle elastikker!