Thierry Mugler

Thierry Mugler dækker over et sortiment af eksklusive og elegante parfumer. Parfumerne efterlader alle forførende og sensuelle dufte på huden, mens de tryllebinder enhver omkring dig med sine ikoniske dufte.

4 produkt(er)

Recognizable and always unforgettable

Thierry Mugler er et hot brand, der er kendt for at producere eksklusive produkter i allerhøjeste kvalitet. Thierry Mugler er særligt kendt for sine intense dufte og ikoniske flakoner, der imponerer omgivelserne.

Historien bag Thierry Mugler

Thierry Mugler blev stiftet af den franske modedesigner af selvsamme navn. Efter 20 år i modebranchen lavede Mugler sin første parfume Angel i 1992, der var en del af den helt nye parfumetype kaldet gourmand. Parfumen blev en succes, hvilket resulterede i, at Mugler lavede flere parfumer til både kvinder og mænd. I dag er Mugler kendt for sine intense dufte og ikoniske flakoner, der både udstråler luksus og stil.

Thierry Mugler produkterne

Thierry Mugler dækker over et sortiment af eksklusive parfumer, der efterlader forførende og sensuelle dufte på huden. Duftene er alle intense og vækker minder til gode tider. Parfumerne er skabt ud naturlige og innovative materialer, samtidig med at deres dufte er dristige og fulde med personlighed, der er nemme at genkende og svære at glemme. Dette fordi duftene er bygget op omkring to til tre overdoserede duftnoter, hvilke kombinationer er fastholdte og afbalancerede, og som skaber harmoniske, skønne dufte. Generelt appellerer Thierry Muglers brand til den elegante og moderigtige kvinde og mand, der ikke vil nøjes. Parfumerne er skabt ud fra den gamle forestilling om, at parfumer er et statussymboler, der skal imponere alle omkring en.

Thierry Mugler bestsellers

Blandt Thierry Muglers bedst sælgende produkter er Muglers første parfume Angel Eau de Parfum, der er en sand klassiker med sin søde og friske orientalske duft, som kan imponere alle og enhver. Angel er til de kvinder, som drømmer om at dufte himmelsk som en engel. Lige i hælene på den skønne parfume er Alien Eau de Parfum, der henvender sig til den forførende og feminine kvinde, der ønsker at udstråle elegance og sensualitet. Alien har en lækker kontrastfuld duft, der påvirker begæret og følelserne med sin eksotiske aroma.

Ønsker du at iføre sig en lækker intens duft, der får dig til at udstråle sensualitet og elegance, så er Thierry Muglers parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.