Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

TronTveit

TronTveit produkter er for dem, som ønsker noget som ikke alle andre har, som ønsker der er fokus og forståelse for ens behov, og som søger kvalitetsvarer med god fortjeneste. TronTveit ligger desuden utrolig stor vægt på kvalitet og service.

30 produkt(er)

TronTveit's produkter er for dem, som ønsker noget som ikke alle andre har, som ønsker der er fokus og forståelse for ens egne behov, og som søger kvalitetsvarer med god fortjeneste. TronTveit ligger desuden utrolig stor vægt på kvalitet og service.

Historien bag TronTveit

TronTveit blev grundlagt i 2010 af Thomas TronTveit som selv er uddannet frisør, og har derfor har utrolig stor viden indenfor kvalitetsprodukter inden for frisørbranchen. TronTveit både producerer egne produktserier, og er forhandler af forskellige andre internationale kendte brands i Danmark. Firmaet er i stærk vækst og eksporterer allerede til 9 europæiske lande. TronTveit holder til i Nørresundby i Nordjylland, hvor administration, lager og undervisningslokaler er samlet under ét. TronTveit har trods den unge levealder et team af særdeles erfarne branchefolk der samlet har over 140 års erfaring.

TrontVeit Produkterne

TronTveit har fokus på kvalitetsprodukter, og tilbyder i dag flere brands som oser af kvalitet og eksklusivitet. TronTveit har trods sin korte levealder produceret utallige af eksklusive produkter, som både henvender sig til frisørerne men også til privatpersoner, som har interesse i hvilke produkter de bruger i deres hår. Produkterne er udviklet på en unik formel, der indeholder naturlige ingredienser, som gør produkterne velegnet til selv de mere sensitive hårtyper. Mange af TronTveit's produkter også fri for både fosfat samt parabener.

TrontVeit Bestsellers

Der er utallige bestsellers fra TronTveit, men en af favoritterne må uden tvivl være deres hårvoks serie Attitude, som er kendt som den suverænt bedste hårvoks på markedet. Hårvoksen giver en let styling samt et effektivt hold, og voksen er vandopløselig og derfor meget let at skylle ud af håret. Lige i hælene på denne hårvoks serie, er der ingen tvivl om at TronTveit sælger utallige af deres ROCK SOLID voks, denne voks er markedets stærkeste voks. Voksen har en mat finish og er god til at skabe fylde, samt er velegnet til alle hårtyper. Cremevoksen tilfører samtidig naturlig glans til håret, samt sikrer en perfekt frisure hele dagen igennem. Endnu et produkt der skal fremhæves er den revolutionerende og volumengivende tørshampoo. Tørshampooen opbygger volumen og tekstur i håret med en langvarig effekt, samtidig neutraliseres lugt og overskydende olier fjernes. Tørshampooen modvirker en fedtet hovedbund og efterlader håret med en mat finish.

Besøg producentens hjemmeside: TronTveit