Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Uniq One

Uniq One er et verdenskendt brand, der skaber ultimativ pleje til håret. Uniq One hårpleje- produkter tæller blødgørende shampooer og hårolier, der efterlader håret sundt og velplejet.

7 produkt(er)

Fantastic benefits for superior hair beauty

Uniq One er er en serie hårplejeprodukter, der er kreeret af det verdenskendte brand Revlon. Produkterne giver ultimativ pleje til håret, så det efterlades med en fantastisk sundhed og skønhed.

Historien om Uniq One

Uniq One er et underbrand af Revlon - en international virksomhed, der blev grundlagt i New York i 1932 af brødrene Charles og Joseph Revson samt kemikeren Charles Lachman. Virksomhedens målsætning var at ændre skønhedsindustrien for altid! Revlon startede med at producere et eneste produkt - en unik neglelak i andre farver end rød, hvis lige ikke før var set. Der gik ikke længe før, at de farverige lakker kunne ses på kvinder alle steder - endda også på forsiden af de kendte modemagasiner. Revlon ville vise alle kvinder, at de kunne være ligeså smukke og glamourøse til hverdag, som stjernerne på det store filmlærred.

Revlons udvikling

I løbet af 60’erne og 70’erne begyndte en bølge af feminisme at stryge ind over skønhedsindustrien. Revlon var straks på pletten og begyndte at spejle kvindernes trends igennem udviklingen af nye produkter. I dag er Revlon et verdenskendt brand, der i mere end 80 år har vundet indpas hos stærke og glamourøse kvinder over hele verden.

Uniq One sortimentet

Revlon Unique One dækker over en lille serie plejeprodukter, der efterlader både hår og hovedbund i sund balance. Blandt de bedst sælgende produkter i serien ligger Uniq One All In One Hair Treatment og Uniq One Conditioning Shampoo Coconut. All In One Hair Treatment er en multifunktionel hårolie, der genopbygger skader på håret samt efterlader det silkeblødt, medgørligt og glansfuldt. Olien beskytter samtidig mod varme- og UV-skader, så håret forbliver velplejet. Conditioning Shampoo Coconut er en skånsom shampoo, der giver glans og blødhed til håret samt efterlader det med en skøn duft af kokos.

Drømmer DU om silkeblødt, velplejet og velduftende hår, er Revlon Uniq One uden tvivl den helt rigtige serie for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Uniq-one