Spar 25% på nøje udvalgte brands - SHOP HER

Veet

Med mere en 80 års erfaring inden for hårfjerning, anses Veet som en førende virksomhed inden for feltet. Enkelthed og effektivitet er nøgleord bag Veets hårfjerningsprodukter, der bruges af mere end 30 mio. kvinder hvert år.

31 produkt(er)

Veet – what beauty feels like

Veet er et af de mest anerkendte brands inden for hårfjerning, og med mere end 80 års erfaring kan man vist roligt sige, at de populære hårfjerningsprodukter er skabt med et indgående kendskab til kvinders behov for en nem og effektiv fjernelse.

Historien bag Veet

Veet er et internationalt og anerkendt brand, der har mere end 80 års erfaring inden for hårfjerning. Filosofien bag virksomheden er at give kvinder verden over en følelse af selvsikkerhed ved at imødekomme behovet for en skånsom og nem fjernelse af uønskede hår. Nøgleord som effektivitet og enkelthed afspejler Veets hårfjerningsprodukter, der bliver brugt af mere end 30 mio. Kvinder hvert år.

De populære Veet produkter

Veet sortimentet tæller en lang række af professionelle hårfjerningsprodukter, der tilgodeser kvinders behov for perfekt og glat hud. Produkterne er et resultat af en innovativ tankegang, og med hjælp fra kompetente eksperter har Veet formået at skabe et sortiment bestående af velfungerende og professionelle hårfjerningsmidler, der hjælper kvinder med at opnå en smuk og glat hud – på en nem og hurtig måde. Veets produkter er ikke kun effektive, når det kommer til hårfjerning, men de har også en plejende virkning på huden, der efterlades velplejet efter brug.

Bestsellere i Veet serien

På toppen af bestsellerlisten ligger Veet Hair Removal Cream Sensitive Skin og Veet Natural Inspirations Sugar Wax. Veet Hair Removal Cream Sensitive Skin er en hårfjerningscreme, der er specielt udviklet til brug på sart hud. Cremen fjerner nemt og hurtigt de uønskede hår på både krop og ben, og resultatet er en fantastisk glat hud med en fløjlsblød finish, der holder i op til 7 dage. Veet Natural Inspirations Sugar Wax er et sæt bestående af voks, strips og en spatel med temperaturindikator, der gør det nemt for enhver at fjerne selv de mest genstridige hår.

Elsker du at have silkeblød hud med en fantastisk glathed, er Veets populære og effektive hårfjerningsprodukter uden tvivl det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Veet