Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Weleda

1 til 36 af 101

Side

af 3

Side

af 3

Hit the spot with nature's power


Siden 1921 har Weleda været de førende på markedet indenfor naturkosmetik på verdensplan. Weleda har taget verden med storm med deres skønne produkter der er produceret til at hjælpe mennesket og deres helbred med effektive og naturlige produkter til overkommelige priser. Harmoni mellem natur og mennesket er hele målet og mottoet hos Weleda. Miljøet bliver sat i første række og skal behandles godt, så vi fortsat kan pleje vores hud med naturens effektive råvarer.

Historien bag Weleda

Det naturkometiske brand startede tilbage i 1921 i et sygehus og et farmaceutisk laboratorium. En hollandsk læge, en østrigsk filosof og en kemiker og farmaceut fra München gav alt deres tid til at skabe unikke og naturlige produkter til verden. Weleda har aldrig gået på kompromis med naturlige råvarer og selv den dag i dag foregår produktionen af produkterne med naturlige råvarer.

Weleda produkterne

Weledas sortiment dækker over hudpleje, kropspleje, mundpleje og hårpleje og alt er produceret med samme vision - mennesket og naturen skal gå i et med hinanden. Det er altafgørende for Weleda at vi passer på naturen, for at kunne bringe rene og naturlige produkter til verden i mange år endnu.

Weleda bestsellere

Vores bestseller fra Weleda er den fantastiske læbepomade der går ind og giver intens fugt og beskyttelse til læberne. Weleda Skin Food Lip Balm 8 ml. har en lækker duft af frisk appelsin og er beriget med kokosolie der beskytter dine læber mod revner osv. Weleda Skin Food Lip Balm er altid god at have med i tasken, så læberne altid kan fugtes, når behovet opstår.
Besøg producentens hjemmeside: Weleda