Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent står bag Yves Saint Laurent Beauty, der er verdenskendt for sit udvalg af eksklusive makeupprodukter. Yves Saint Laurents sortiment inkluderer blandt andet mascara, highligther og concealer, der skaber et eksklusivt look.

13 produkt(er)

Eksklusiv makeup til kvinden der har alt

Yves Saint Laurent står bag Yves Saint Laurent Beauty, der er verdenskendt for sit udvalg af eksklusive makeupprodukter. Yves Saint Laurents sortiment inkluderer blandt andet mascara, highligther og concealer, der skaber et eksklusivt look.

Historien bag Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent er et internationalt skønhedsbrand, der blev grundlagt i Paris af Yves Saint Laurent og hans partner Pierre Bergé i 1960’erne. Yves Saint Laurent åbnede sit eget modehus i 1962, og begyndte derefter at opbygge et af verdens allerstørste brands. Yves Saint Laurent bedre kendt under initialerne YLS, blev kendt i hele verden på kort tid grundet de eksklusive produkter. Yves Saint Laurent giver utallige af muligheder indenfor parfume og makeup. I 2010 blev Lloyd Simmonds direktør for Yves Saint Laurent Beauty, og har siden da skabt flere uundværlige skønhedsprodukter.

Om produkterne

Yves Saint Laurent betragtes som et af de største navne i modehistorien, og en af de mest indflydelsesrige og inspirerende designere i verden. Alle hans smukke kreationer, vidunderlige dufte og fantastiske skønhedsprodukter har altid haft en helt unik elegance over sig, og har det stadig den dag i dag. Lloyd Simmonds har skabt ikoniske produkter som The Shock Mascara og den berygtede Touche Éclat. Yves Saint Laurents produkter signalerer kvalitet, elegance, individualitet og perfektionisme. Dette gør de især med deres enkle design i guld og sort der udstråler eksklusivitet. Yves Saint Laurent bruger den mest banebrydende teknologi til at skabe avancerede, luksuriøse skønhedsprodukter. Med skønhedsprodukter fra Yves Saint Laurent er du sikret et eksklusivt look.

Yves Saint Laurents bestsellers

Yves Saint Laurents Beauty sortiment spænder bredt fra mascara til highlighter og concealer. Man kan dog ikke komme udenom Yves Saint Laurents bestseller highlighteren Touche Éclat, der lysner og fremhæver. Highlighteren er uundværlig for enhver kvinde, der vil fremhæve de smukke træk i ansigtet. Lige i hælene på Touche Éclat kommer Volume Effet Faux Cils Mascara fra Yves Saint Laurent. Denne mascara skaber en intens volumen og længde efter en enkelt påføring. Mascaraen hverken klumper eller klistrer, og giver et langtidsholdbart look – et absolut musthave til kvinden, der ønsker lange voluminøse vipper.

Ønsker du luksuriøs kvalitets makeup og et eksklusivt, smukt design, så er Yves Saint Laurents makeupkollektion helt klart noget for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Yves Saint Laurent