Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Zarkoperfume

Zarkoperfume er et eksklusivt dansk brand, der producerer unikke parfumer, der tilpasser sig den enkelte persons duft. Zarkoperfumes sortiment dækker over lækre og velduftende parfumer, der er indhyllet i vanedannende luksus til nordiske kvinder og mænd.

31 produkt(er)

Perfumery is an art

Zarkoperfume er et dansk brand, der er kendt for at producere unikke parfumer, der tilpasser sig den enkelte persons duft. Zarkoperfume er særligt anerkendt for sine velduftende parfumer, der er til stor glæde for sanserne på grund af sine ekstraordinære dufte.

Historien bag Zarkoperfume

Zarkoperfume er et dansk brand, der blev stiftet af Zarko Ahlmann Pavlov i 2008.
Zarkoperfume er håndlavet i Danmark på deres eget laboratorium og er det eneste parfumeri med produktion her i landet. Zarko Pavlov har en særlig lidenskab for nordisk molekylær videnskab, hvilket Zarkoperfume bærer præg af. Pavlov er inspireret af de nordiske landskaber og deres dufte. Han har derfor udforsket de nordiske dufte og udviklet parfumer, der indkapsler Skandinavien, og som harmonerer med det nordiske temperament og miljø. Filosofien har været at lave dufte, der fanger det unikke klima, livsstil og æstetik, der er til stede i Norden.

De populære Zarkoperfume produkter

Zarkoperfume er særligt kendt for deres populære sortiment af luksuriøse parfumer til kvinder og mænd. Zarkoperfume parfumerne er det perfekte valg for personen, der ønsker at iføre sig en unik og nordisk duft, der ikke bare efterlader en skøn aroma, men også en følelse af selvsikkerhed og elegance. I de år, Zarkoperfume har været på markedet, har de skabt prisvindende parfumer, som prioriterer luksus og kvalitet indhyllet i eksklusivitet i form af smukke og minimalistiske flakoner, der skaber et elegant udtryk på badeværelset. Parfumerne dufter forskelligt, alt efter personen som bærer dem, på grund af variationen i kropstemperatur og kroppens kemi. Duftene er derfor helt unikke.

Zarkoperfume bestsellers

Den bedstsælgende parfume fra Zarkoperfume er MOLéCULE 234.38 Eau de Parfum, som er en unisex parfume, der er tidligere vinder af Danish Beauty Award. Parfumens duft udvikler sig i 10 timer, og faktorer som miljø, kulde og varme påvirker, hvordan duften udvikles. Duften er unik fra person til person, da parfumens molekyler tilpasser sig efter hver enkelt. I hælene på MOLéCULE 234.38 kommer PINK MOLéCULE 090.09. Parfumen er en feminin Eau de Parfum, der henvender sig til den farvestrålende kvinde, som ønsker at signalere uskyldighed med sensuelle undertoner. Parfumen er inspireret af det nordiske tema i kombination med champagne, der leder tankerne hen på den forårsvarme brise. Parfumen udvikler sig på huden og tilpasser sig efter hver enkelt persons egen duft.

Ønsker du at iføre dig en unik, nordisk duft, der øjeblikkeligt bliver din favorit, er Zarkoperfumes skønne parfumer det perfekte match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: zarkoperfume.com