Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ziaja

Ziaja er et brand skabt af to apotekere, der ønskede at producere hudpleje- produkter, der yder det bedste for krop og sjæl. Ziaja’s sortiment dækker bl.a. sæber, cremer og bodylotions, der tilgodeser hudens behov for fugt og pleje.
Historien om Ziaja | Ziaja produkterne | Ziajas bestsellere

32 produkt(er)

Focus on skin

Ziaja er et velkendt brand, der har specialiseret sig i udvikling af effektive hudplejeprodukter, der yder det bedste for krop og sjæl.

Historien om Ziaja

Ziaja er et innovativt virksomhed, der blev grundlagt i 1989 af to de apotekere, Aleksandra og Zenon. Aleksandra og Zenon forlod deres respektive jobs som apotekere for at udleve deres passion om at skabe revolutionerende hudplejeprodukter i høj kvalitet samt til overkommelige priser. Virksomheden har igennem de sidste 25 år specialiseret sig i at udvikle unikke hudplejeprodukter på baggrund af farmaceutisk viden og er i dag et veletableret brand, der bliver solgt verden over.

Ziaja produkterne

Ziaja dækker over et bredt sortiment af hudplejeprodukter, der imødekommer forbrugernes behov for intens pleje til alle hudtyper og hudproblemer. De innovative produkter er baseret på en effektiv formel, der tilgodeser hudens behov for fugt og næring. De forskellige produkter er beriget med ingredienser, der yder det bedste for huden og sikrer velvære og skønhed i top.

Ziajas bestsellere

Blandt Ziajas bestsellere finder man Goat’s Milk Day Cream, Goat’s Milk Night Cream og Goat’s Milk Hand & Nail Cream. Goat’s Milk Day Cream er en intens dagcreme, der tilfører masser af fugt og næring til huden. Cremen virker udglattende på fine linjer og rynker samt har en lindrende effekt på hudirritationer. Goat’s Milk Night Cream er en intens natcreme, der fugter og nærer huden i løbet af natten. Cremen genopretter den naturlige fugtbalance, så huden efterlades med fornyet energi. Goat’s Milk Hand & Nail Cream er en blødgørende håndcreme, der tilfører fugt og pleje til hænderne. Cremen har en styrkende effekt på neglene, hvor den modvirker, at de flækker eller skades.


Drømmer du om smuk hud med en fantastisk blødhed, er produkterne fra Ziaja det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Ziaja