Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Marc Jacobs Daisy Dream EDT 30 ml

Om produktet

Daisy Dream Eau de Toilette EDT fra Marc Jacobs er en drømmende og sofistikeret Eau De Toilette til hende, som kombinerer usædvandelige florale og frugtagigt dufte i en charmerende og feminin duft.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Drøm dig væk med en sofisikeret og æterisk parfume
Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette EDT 30 ml er en let og luftig Eau De Toilette til hende, som skaber en fængende duft, der leder dine tanker væk fra dagligdagen med en søde og floral dagdrøm.

Duften er inspireret af Marc Jacobs drømmepigen, som besidder en essentiel charme og en uimodståelig personlighed, der fanger dig fra første øjekast.

Lad dine sanser flyde med den forfriskende sødme fra solmodne bær, der blandes med en feminin duft af sommer, blå himmel og hvide planter og som afrundes med en drømmende duft af hvide træagtige dufte.

Drøm dig væk med de charmerende topnoter af modne bær og frugter, som brombær, pærer og forfriskende grapefrugt, som giver en forfriskende duft, der brister med saftige duft, så snart duften sprayes ud i luften.

Lad dine sanser berøres af de lette og florale hjertenoter af blåregn, som inspirerer duftens blå farve. Den unikke duft af blåregn suppleres af en mild duft af jasmin, som skaber en feminin duft.

Den originale duft afrundes med grundnoter af hvid træ, som skaber en æterisk duft med en underliggende sofistikerede duft, som giver duften personlighed og charme.

Den unikke flakon er udsmykket med de ikoniske hvide Marc Jacobs margueritter, som falder ned over flaskens låg og flaske, hvor de hvide blomster står i kontrast til den lyseblå duft, og skaber et let og feminint udtryk.

Duften kommer i den praktiske rejsestørrelse på 30 ml, som er den perfekte størrelse at have med dig i tasken, med på farten eller med ud på en uforglemmelig rejse.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette EDT
  • Eau De Toilette
  • Drømmende, frugtagtig og floral
  • Fuld af charme og uimodståelig feminin duft
  • Sofisikeret og æterisk
  • En original komposition
Anvendelse
Drøm dig væk med denne sofisikerede og æteriske Eau De Toilette fra Marc Jacobs, som skaber en charmerende duft med en charmerende og uimodståelig femininitet.

Parfume er en personlig duft, der udvikler sig sammen med dig kropsvarme. Du får dermed den bedste duftoplevelse ved at påfører parfumen direkte på hudens pulsområder, hvor huden er varmest.

Spray let parfumen på kroppens pulsområder, som er omkring dine håndled, albueled, ved halsudskæringen over kravebenene eller bag øreflipperne. Spray fra en afstand af ca. 20 cm, og lad duften sætte sig.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Marc Jacobs
Ingredienser Kontakt kundeservice.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Marc Jacobs Daisy Dream EDT 30 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.