Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml.

Om produktet

Daisy EDT fra Marc Jacobs er en floral og charmerende Eau De Toilette til hende, som betager dine sanser med en floral duft symfoni, som passer til den sofistikerede kvinde med ungdommelig elegance.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Forkæl dine sanser med en charmerende og ungdommelig duft
Marc Jacobs Daisy EDT 30 ml er en opløftende, smuk og ren Eau De Toilette til hende, som emmer af ynde, charme og en ungdommelig elegance, der transporterer dig på en sanselig oplevelse.

De finurlige dufte lokker dig med på en tur til et opløftende sted, hvor luften er fuld af blomsterende dufte, der både virker forfriskende og feminin på en gang.

Denne parfume er perfekte til den sofistikerede, forførende og betagende kvinde, som finder nydelse i det simple. Nyd de simple dufte der sammen går op i en højere enhed.

Lad dine sanser blive lokket af charmerende frugtagtige topnoter, som kombineres af et hjerte af en floral symfoni og afrundes med lokkende grundnoter med en underliggende træagtig duft.

Bliv charmeret af de søde topnoter af vilde bær, som bringer sødme til den ellers florale duft, og opløfter dine sanser med minder af saftige bær, som brister så snart du sætter tænderne i dem.

Lad dine sanser blive kærtegnet af de blide hjertenoter, der som en symfoni af florale dufte fortryller dig med dufte af betagende gardenia, delikate violer og blide jasmin blade.

Lok dine sanser med de forførende grundnoter, som sammen giver en blød og magnetisk duft. Duften afrundes af blide noter af hvid træ, som sammen med en sødme fra vanilje, afsluttes med en sanselig duft af moskus.

Forkæl dine sanser med den skønne Eau De Toilette, der grundet det lave indhold af aromatiske forbindelser, giver dig en diskret, men skøn duft, der blidt kærtegner din hud som en sommerbrise.

Denne charmerende og unikke duft er udsmykket med smukke margueritter på toppen af låget, som giver et feminint og tredimensionelt udtryk, der er lige så unik, som kvinden der bærer den.

Duften kommer i den generøse flakon med 100 ml Eau De Parfum, som er den perfekte størrelse til dig, der elsker parfume og bruger parfume på daglig basis.
Velegnet til kvinder

Derfor skal du vælge Marc Jacobs Daisy EDT
  • Eau De Toilette
  • Charmerende, opløftende og ren
  • Til den sofistikerede, forførende og betagende kvinde
  • Floral, sød og forførende duft
  • Elegant og betagende
Anvendelse
Lad denne duft betage dine sanser med en floral skønhed fra Marc Jacobs ikoniske Daisy duft, som er den perfekte parfume til den sofistikerede kvinde med en ungdommelig elegance.

Parfume er en personlig duft, der udvikler sig sammen med dig kropsvarme. Du får dermed den bedste duftoplevelse ved at påfører parfumen direkte på hudens pulsområder, hvor huden er varmest.

Spray let parfumen på kroppens pulsområder, som er omkring dine håndled, albueled, ved halsudskæringen over kravebenene eller bag øreflipperne. Spray fra en afstand af ca. 20 cm, og lad duften sætte sig.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Marc Jacobs
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Marc Jacobs Daisy EDT 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.