Summer Glow: Spar 20% på ghd, Xlash og flere - SHOP HER

Max Factor Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes (60 g)

Om produktet

Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes fra Max Factor er en øjenskygge palette med 8 flotte og neutrale farver, hvor der både er metalliske og matte farver til aften og hverdag.
På lager - Dag til dag levering
OR

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Øjenskygge Palette med naturlige farver
Max Factor Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes er den perfekte øjenskygge palette til hverdag og fest, som let kan bruges til at skabe naturlige og intense makeup looks.

Paletten består af 8 flotte og neutrale farver, som både er metalliske og matte farver, der er perfekt til at skabe naturlige og festlige makeup looks.

Paletten kommer i en række af smukke og neutrale farve, som både har rosa og gyldne nuancer sammen med de dybe brune og naturlige nuancer.

Alle øjenskyggerne er lavet med en bagt formular, som giver dig en intens pigmentering, som giver dig smuk farve og intens holdbarhed, der holder hele dagen og natten.

Denne palette gør sig godt til varme hudtoner, hvor farven Cappucino Nudes nr. 01 passer bedre til dig med kolde hudtoner. Du kan let vurderer din hudtone, ved at kigge på dine blodårer.

Tjek om dine blodårer på dit håndled. Har du blå blodårer, har du en kold hudtone. Har du grønne blodårer, har du en varm hudtone. Har du derimod lilla/oliven farvet blodårer, har du en neutral hudtone, hvor både kolde og varme farver passer dig.
Pigmenteret og neutral øjenskygge palette

Derfor skal du vælge Max Factor Masterpiece Nude Palette
  • Øjenskygge Palette med 8 farver
  • Let at blande
  • Høj pigmentering
  • Med matte og metalliske farver
  • Perfekt til smokey eyes
Anvendelse
Hvis du ønsker den perfekte øjenskygge palette til naturlige looks til hverdag og fest, er denne Max Factor Masterpiece Nude Palette perfekt til dig.

Påfør let øjenskyggen med en makeupbørste på dine øjenlåg. Blend let øjenskyggerne sammen for et smuk overgang mellem farverne.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Max Factor
Ingredienser Kontakt kundeservice
Supplement Facts Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Max Factor Masterpiece Nude Palette 02 Golden Nudes (60 g)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.