Spar 20-30% på 10 brands SHOP HER

Meraki Moisturising Sock 2 stk.

Om produktet

  • Et sæt fugtgivende sokker
  • Tilfører fugt og pleje
  • Blødgørende virkning
  • Reparerer for en velplejet finish
  • Fri for parabener
  • Kan anvendes op til 50 gange
- 25%

Special Price 14998

Normalpris i "butikkerne" 20000

På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Fugtgivende sokker

Moisturising Sock fra Meraki er et sæt sokker, der tilfører fugt og forkæler fødderne. Strømperne sørger for fugt og pleje til huden, så fødderne efterlades med en velplejet og silkeblød finish. Sokkerne er nemme at anvende, og de er særligt velegnede til tørre fødder.

Moisturising Sock er beriget med lavendelolie, olivenolie og E-vitamin, der reparerer og blødgør huden, samtidig med at huden beskyttes imod miljømæssige aggressorer. Jojobaolie forbedrer hudens fugtbalance og elasticitet, sådan huden efterlades silkeblød og velplejet. Der medfølger et sæt sokker, og sokkerne kan bruges op til 50 gange. Moisturising Sock er desuden fri for parabener, parfume og farvestoffer.

For silkebløde og velplejede fødder

Ønsker du at forkæle dine fødder med fugt og pleje, er Moisturising Sock det perfekte valg for dig. Med det skønne sæt fugtgivende sokker efterlades du med velplejede og silkebløde fødder uden besvær.

Tag et varmt fodbad, og massér fødderne godt ind i fodcreme. Tag derefter Meraki Moisturising Sock på, og lad dem virke i 30-60 minutter, eller indtil cremen er trængt helt ind i huden. Tag sokkerne af, vend vrangen ud på dem, og skyl dem under lunkent vand. Sokkerne kan anvendes cirka 50 gange.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Meraki
Ingredienser

Termoplastisk gummi, Lavendel olie, Olivenolie, Jojobaolie, Vitamin E, Mikrofiber

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Meraki Moisturising Sock 2 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.