Conscious Beauty: Spar op til 30% - SHOP HER

Moroccanoil Color Depositing Mask Platinum 200 ml.

Om produktet

Color Depositing Mask Platinum 200 ml. fra Moroccanoil er en plejende hårmaske, der efterlader dit hår glansfuldt med en skøn midlertidig farve, som er perfekt til at eksperimenterer med nye hårfarver.
På lager - Dag til dag levering
OR

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 299,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Plejende hårmaske med midlertidig hårfarve
Moroccanoil Color Depositing Mask Platinum 200 ml. er en plejende hårmaske, der både fungere som en intens hårkur og en midlertidig hårfarve, der er en skånsom og perfekt måde at eksperimenterer med din hårfarve på.

Den midlertidige farvemaske kommer i flere farver, der toner og genopfrisker din hårfarve. Dertil kan den også bruges til at forlænge dit professionelt farvede hår mellem salonbesøg.

Forkæl dit hår med en midlertidig farve og en intens pleje fra nærende arganolie, aminosyrer, abrikoskerneolie og genopbyggende ArganID™ teknologi, der efterlader dig med glansfuldt og farverigt hår.

Denne maske komme i den smukke farve Platinum, der er en smuk og intens platin blondt farve. Få en intens og prangende platinblondt finish i lysblondt til mellemblond hår. Individuelle farveresultater vil variere og afhænger af dit hårs tilstand, porøsitet samt farve.
Velegnet til lyst til medium lyst hår

Derfor skal du vælge Moroccanoil Color Depositing Mask Platinum 200 ml.
  • Plejer og nærer håret
  • Genopfrisker hårfarven
  • Midlertidig hårfarve
Anvendelse
Hvis du ønsker et eksperimenter med en farverig frisurer med en nærende hårmaske, der plejer dit hår med nærende arganolie, der fremmer dit hårs glans, er denne hårmaske perfekt til dig.

Prøv altid at lave en test af hårfarven på en lille lok hår, for at se hvordan håret tager imod farven. Påfør masken til en lok hår og lad det virke i 2-3 minutter, og skyl af. Hvis farven ikke er som ønsket, kan du tage en ny hårlok og teste i længere tid, til du finder den ønskede farveintensitet.

Start med at vaske håret og tørre det let med et håndklæde. Opdel håret i sektioner og fordel derefter hårmasken i dit fugtige hår, så masken er jævnt fordelt. Børst evt. håret igennem en bredtandet kam.

Lad masken virke i 5-7 minutter alt efter din ønskede farveintensitet, og skyl farven ud med varmt vand.

Opnå en smuk pastelfarvet effekt ved at blande ¼ Color Depositing Mask med ¾ Moroccanoil® Weightless Hydrating Mask for at skabe en lavere farveintensitet.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Moroccanoil
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Moroccanoil Color Depositing Mask Platinum 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.