Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Nilens Jord Eyelash Serum (5 ml)

Om produktet

Eyelash Serum fra Nilens Jord er en kraftfuld serum til øjenvipperne, som skaber de optimale forhold for dine vippers vækstfase, så du kan nyde smukke, fyldigere og længere vipper med synlige resultater.
På lager - Dag til dag levering

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Skab synligt fyldigerer og længere vipper
Nilens Jord Eyelash Serum er den perfekte serum til at vokse dine vipper voluminøse, fyldige og længere på cirka 4 til 6 uger. Opnå smukke bambi øjenvipper.

Forkæl og plej dine øjenvipper ligesom du ville pleje dit hår eller din hud. Den skønne serum hjælper med at give dig synlige resultater, så du kan nyde fyldigere og længere øjenvipper.

Serumen benytter sig af den unikke planktonekstrakt, som trænger dybt ind i dine fine vippers hårfollikler, som er hvor hårstråene vokser fra. Du skaber dermed de bedste omstændigheder for vippernes vækst.

Understøt dine vipper med intens pleje og næring med denne serum, som giver dig synlige resultater i løbet af 4-6 uger, og vedligehold let disse resultater med serumen.
Velegnet til alle vipper

Derfor skal du vælge Nilens Jord Eyelash Serum
  • Giver synligt fyldigere og længere resultater
  • Resultater på 4-6 uger
  • Plejer og nærer dine øjenvipper
Anvendelse
Hvis du ønsker en måde, der gør det let at pleje dine vipper, samt synligt bidrager til fyldigere og længere øjenvipper, er denne serum til vipper perfekt til dig.

Serumen bør altid påføres på rene og tørre vipper. Hvis du benytter dig af olieholdige ansigts produkter til ansigtet, bør du undgå at påfører de olieholdige produkter lige før og efter påføringen af serumen, da det kan hæmme effekten af serumen i huden.

Påfør let serumen langs den øvre vippekant, som var det en eyeliner hver aften før sengetid i 4-6 uger. Efter de første 4-6 uger kan du vedligeholde dine vipper ved at bruge serumen 3 gange om ugen.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Aqua, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Plankton Extract.
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Eyelash Serum (5 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.