Fri fragt ved køb af min. 199 kr. - Rabatkode: FRIFRAGT12

Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner 190 ml.

Om produktet

Effektiv hudpleje fra Ole Henriksen, der mindsker fine linjer og rynker, reducerer misfarvninger og huden og ensarter og udglatter - et must til den aldrende hud.
23000
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Få en glat og ensartet hudtone
Med denne skånsomme toner fra Ole Henriksen, reducerer du fine linjer og rynker og opnår en glat og enartet hudtone uden mærke misfarvninger og hyperpigmentering. 

Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner plejer og lindrer huden og giver en mere ensartet og fast struktur, så huden i ansigtet synes mere ungdommelig og frisk. 

De kraftfulde AHA'er såsom glykolsyre og mælkesyre mindsker effektivt mærke misfarvninger og fine linjer og rynker på bare 7 dage og efterlader huden glat, fugtet og ensartet i en skøn farve og tone. 

Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner får med sit indhold af troldnøddevand huden til at trække sig sammen og lysne, og ekstrakt fra citron, sukkerrør, lakridsrod, kamille og sandeltræ plejer og lindrer skånsomt og effektivt huden. 

Anvendelse
Udfør din hudplejerutine, så dit ansigt er rent og renset. Påfør herefter Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner i et tyndt lag og med lette strøg. Undgå et påføre på huden omkring øjnene. Kom derefter din yndlings serum eller fugtigjedscreme på og lad virke over natten. 

OBS: Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner har en effektiv virkning og kan fremkalde let prikken eller irritation i starten. Vær derfor forsigtig med brugen og start eventuelt med at påføre hveranden dag for at lde huden vænne sig til toneren. Benyt desuden solcreme om dagen. 

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ole Henriksen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner 190 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.