Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ansigtsserum

Giv din hud et boost med fugt og næring fra den rette ansigtsserum. En serum kan opfylde mange af hudens behov og findes i mange varianter. Hos Signatura finder du bl.a. serum, der fugter huden, virker udglattende og opstrammende, regenererer huden, styrker huden og meget mere. Fælles for ansigtsserum er, at de indeholder høje koncentrationer, og du derved kan opnå de bedste resultater. Brug en serum under din ansigtscreme. Find hele udvalget her.

1 til 36 af 353

Side

af 10

Side

af 10

Hvad er en serum?

En ansigtsserum er det mest kraftfulde produkt, du kan bruge. Har du derfor noget, du vil forbedre, så anbefaler vi, at du bruger et serum i din hudplejerutine. Koncentrationerne er enormt høje i serums, og derfor er det også vigtigt, at du tilvænner huden disse kraftfulde ingredienser.

Har du fine linjer, dybe rynker, pigmentforandringer, fugtmangel eller noget helt andet, så kan det være en god idé at tilvælge en serum til ansigtet, der kan afhjælpe dit problem. Du vil ikke kunne skabe de samme resultater uden et serum i din plejerutine.

En ansigtsserum skal derfor bruges, hvis du ønsker at se resultater og vil opnå forbedringer på din hud.

Hvad gør en serum?

Alt efter hvilken serum, du har valgt, så går den ned og arbejder på et problem i din hud. En serum kan tilpasses efter hvad du gerne vil arbejde på. Du kan derfor sagtens bruge en serum i en periode, hvorefter du skifter den ud til en anden med et andet formål.

En serum er også det produkt, der kan trænge dybest ned i huden. Det betyder, at der er bedre muligheder for at huden bliver stimuleret og forbedret. Har du flere problemer, du gerne vil forbedre, så kunne man for eksempel bruge en fugtserum om morgen, og en anti-age serum om aften. Du kan sagtens mixe dem - men husk på, at jo mere du bruger jo større forbedring er der ikke. Det handler om at vælge aktive serums, der passer til dig og dit behov!

Hvordan bruger man serum?

Alt efter hvilket serum du vælger, så kan der være forskel på hyppigheden af brugen. Husk altid at tilvænne din hud til serummet, hvis den for eksempel indeholder a-vitamin, retinol, AHA eller andre syrer, da det er enormt kraftfulde ingredienser.

Vælger du en serum, der indeholder a-vitamin, retinol eller syrer, så anbefaler vi, at du kun bruger serummet om aftenen, da disse ingredienser er lysfølsomme. Du kan derfor sagtens have to forskellige serums, hvor du bruger den ene om morgen og den anden om aften.

Du giver din hud de bedste betingelser for at serummet kan trænge dybt ned, hvis du har renset og peelet huden.

Vi har et stort udvalg af serums, hvor der er rig mulighed for at forbedre din hud. Din serum skal altid påføres på et afrenset ansigt. Brug ansigtsserum under din ansigtscreme og natcreme, for at give din hud ekstra pleje.

Skriv til vores kosmetolog for et godt råd om din hudpleje.