Spar 20% på helsekost - Shop her

Urtekram Purple Lavender Hand Soap 300 ml.

Om produktet

Økologiske håndsæbe med duft af lavendel, der renser hænderne men også tilfører fugt og næring. Hænderne vil samtidig være bløde og dejlige.
- 11%

Special Price 4000

Normalpris i "butikkerne" 4500

(Fra 3600 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISK HÅNDSÆBE

Purple Lavender Hand Soap fra Urtekram er en økologisk håndsæbe, der skånsomt renser hænderne helt rene. Sæben virker samtidig nærende på huden, der efterlades med en silkeblød og velplejet finish. Purple Lavender Hand Soap har desuden en skøn duft af lavendel.

Urtekram Purple Lavender Hand Soap er blandt andet beriget med økologisk lavendel, der tilfører masser af velduft til hænderne. Derudover indeholder sæben botaniske ekstrakter og aktive ingredienser, der giver en skånsom, men effektiv, vask. Purple Lavender Hand Soap er desuden fri for parabener, og den kommer i plantebaseret emballage, der tager hensyn til miljøet.

FOR RENE, VELDUFTENDE HÆNDER

Ønsker du rene og velduftende hænder, er Purple Lavender Hand Soap fra Urtekram lige noget for dig. Den plejende håndsæbe sørger for, at dine hænder får den kærlige omsorg, de har brug for.

Tag en passende mængde Urtekram Purple Lavender Hand Soap imellem håndfladerne. Vask hænderne i ca. 30 sekunder for optimal effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Purple Lavender Hand Soap 300 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Frisøren anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.