Shop dansk: Spar 20% på unikke danske brands som Ecooking, Beauté Pacifique og flere- SHOP HER

Versace Eros Flame Homme Deodorant Spray (100 ml)

Om produktet

Eros Flame Homme Deodorant Spray fra Versace er en krydret og varm deodorant spray, som holder dig frisk og fri for lugtgener med den skønne og passionerede duft af Versace Eros Flame Homme.
- 25%

Special Price 29621

Normalpris i "butikkerne" 39500

På lager - Dag til dag levering
OR

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Vær frisk gennem dagen med en passioneret og selvsikker duft
Versace Eros Flame Homme Deodorant Spray 100 ml er en deodorant med duften af Versace Eros Flame, som rammer dig lige i hjertet med en vigtig besked til kommende generationer om kærlighed, værdighed og diversitet.

Eros Flame er en deodorant spray, som er let at bruge. Den er en duft til manden, som både er stærk, passioneret og selvsikker, men stadig følsom og er i dyb kontakt med sine følelser.

Duften er formuleret med en komposition fuld af kontraster. Duften åbner med elegante og rige ingredienser som komplimenterer hinanden. Topnoterne består af citron, appelsin, sort peber, vild rosmarin og chinotto.

Topnoterne suppleres af krydrede hjertenoter af geranium, peber og rose, som skaber en sanselig og passioneret duft, som giver duften et varmt hjerte.

Duften afrundes af grundnoter af vanilje, tonka bønner, sandeltræ, cedertræ, patchouli og almindelig slåenlav, som giver duften dybde og står i kontrast til de friske og søde topnoter.

Deodoranten holder dig frisk i løbet af dagen, og modvirker irriterende sved- og lugtgener ved at mindske eller dække sved og bakterier med en skøn og frisk duft.

Deodoranten holder dig frisk i løbet af dagen, og modvirker irriterende sved- og lugtgener ved at mindske eller dække sved og bakterier med en skøn og frisk duft.

Deodoranten er en del af Versace Eros Flame duftserie, hvor du kan kombinerer deodoranten med Versace Eros Flame Eau de Parfum, After Shave Lotion, After Shave Balm eller Shower Gel.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Versace Eros Flame Homme Deodorant Spray
  • Deodorant spray
  • Holder dig frisk gennem dagen
  • Aromatisk, krydret og frisk duft
  • Til den stærke, passionerede og følsomme mand
  • Modvirker lugtgener
Anvendelse
Hvis du ønsker en deodorant, som holder dig frisk i løbet af dagen med en skøn og krydret duft fra Versace Eros Flame, er denne deodorant perfekt til dig.

Ryst forsigtigt deodorant sprayen, så væsken er homogen. Hold herefter sprayen nogle centimeter fra huden, og spray derefter deodoranten på ren hud under armene.

1 til 2 pray bør være nok til at dække huden og give dig en skøn og frisk duft. Deodoranten er bedst, at bruge på ren hud. Benyt gerne deodoranten sammen med Versace Eros Flame Eau de Parfum, After Shave Lotion, After Shave Balm eller Shower Gel.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Versace
Ingredienser Kontakt kundeservice
Swatch color Nej
størrelse Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Versace Eros Flame Homme Deodorant Spray (100 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.