Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

CC Cream

Her finder du vores lækre udvalg i CC Cream. Der er altså noget om snakken - CC Cream stormer frem af og vi er selvfølgelig med på noderne med et lækkert udvalg.

Filtreret efter

1 produkt(er)

Fald i svime over CC Cream

Har du også hørt rygterne? Der er et nyt skønhedsprodukt på markedet – Direkte fra Japan. Vi snakker selvfølgelig om CC Cream, en revolution indenfor skønhedspleje til ansigtet. Japananerne er kendt for deres søgen efter det perfekt udseende og især perfekt ansigtshud. Efter succesen med BB cream har de nu lavet et endnu stærkere produkt. CC creme er i bund og grund en primer, blandet med fugtpleje, anti-age og ofte solbeskyttelse. Det er altså et all-round skønhedsprodukt til ansigtet og det eneste produkt du behøver for en smuk, ensartet hudtone. Så er du en af os der har alt for meget rod i tasken, så kan man altså spare en del plads med CC Cream. Her på Signatura arbejder vi super hårdt hver eneste dag, for at have de bedste produkter hjemme på hylderne og der er ingen vej uden om disse cremer. Effektive produkter der er lette at bruge og multifunktionelle, det er noget vi kan lide. CC cream har allerede været en del af den japanske skønhedsscene i flere år og vi er super glade for at sensationen er kommet til Danmark. Men hvad står CC egentlig for? Det står for ”Color and Correct” eller ”Color and Care”. Begge forkortelser giver mening, da der bade er god dækning og god pleje i CC cream.


Hvorfor skal du prøve CC Cream?

Det er der virkelig mange grunde til. Mange kalder CC cremen for en BB cream på steroider. Den dækker bedre, plejer mere og giver en mere ensartet hudtone. Det er altid lækkert ikke at skulle have fat i et utal af produkter, for at få den naturlige, ensartede og matte ansigtshud, som så mange af os søger. Her i Danmark er der især to brands der har brilleret indenfor CC cream. Biotherm og Clinique er i forvejen super stærke brands, der også er hoppet med på CC creme bølgen. Du finder blandt andet den populære Superdefense CC Cream her på siden, et produkt som vi selv er ufatteligt glade for. Har du problemer med parfumeallergi, vil Clinique CC cream altid være et godt valg. Hvad der også er et godt valg, er et hvert produkt fra Biotherm. Men her vil vi altså også gerne fremhæve deres Skin Best CC cream. Det er et virkelig lækkert skønhedsprodukt, der gør alt hvad du har brug for og mere til.


CC cream tilbud hos Signatura

Hvis dette ikke er dit første besøg på siden, så ved du godt at vi elsker gode priser. Og hvad elsker vi endnu mere? Gode produkter til gode priser! Der skal du selvfølgelig også have et super CC cream tilbud at putte i kurven. Hvis du også har drømt om at prøve CC creme sensationen, så har tiden til det aldrig været bedre end nu. Selvfølgelig skal service og levering også være i orden – Den rigtige pris og stort udvalg er ikke alt. Du kan tjekke vores Trustpilot og se at det hele spiller hos Signatura. Der er altså ingen grund til ikke at smide et CC creme tilbud i kurven.