Fri fragt ved køb af min. 199 kr. - Rabatkode: FRIFRAGT12

AHAVA

1 til 36 af 49

Side

af 2

Side

af 2

Eksklusive hudpleje produkter til de miljøbevidste

Det internationale mærke Ahava Cosmetics tilbyder naturlig ansigtspleje og kropspleje med ingredienser fra det mineralrige Døde Hav. Hermed dækker mærket et bredt sortiment af hudpleje fra rensning og klargøring til bodylotion og masker.

Historien bag Ahava

Ahava’s hudplejeserie startede i sin tid i deres laboratorie, for at studere effekten af de kraftfulde mineraler og salte fra det døde hav. Ahava er et miljøbevidst mærke, og de har siden deres opstart i 1988 arbejdet flittigt på at bevare den skrøbelige miljømæssige balance i og omkring det døde hav. I 1992 begynder Ahava, at sælge deres mineralske produkter til hele verden, og i 2007 åbnes de første flagship butikker i London, Berlin og Singapore. Ahava er nu i 2018 verdenskendt og en af de førende forhandlere af miljøbevidste hudplejeprodukter.

Om produkterne

Produkterne fra Ahava er skabt til en bred vifte af hudtyper og hudtilstande. Man finder alt lige fra effektive anti-age produkter, produkter til sart, sensitiv og rødmosset hud og til den meget tørre og dehydreret hud. I Ahava serien findes der også produkter der har en positiv indvirkning på psoriasis, rosacea og eksem. Ideen bag hudplejeserien er at udnytte de mineraler i vandet og mudderet fra det døde hav. Man har i flere hundrede år været klar over den positive effekt på huden, disse mineraler har. Ahava har skræddersyet en serie, med forskellige linjer som kan tilpasses lige præcis ens hudtype og hudtilstand.

Ahavas bestsellers

Ahava serien har utallige af bestseller produkter, Ahava selv fremhæver enkelte produkter fra deres serie som deres bestsellers. Et af de mest solgte produkter er Ahava Extreme Day Cream der er en nærende dagcreme, der reducerer rynker, understøtter hudens fasthed samt styrker hudens naturlige barriere. Dagcremen fra Ahava er en genoplivende dagcreme, der giver huden langvarig fugt, fremmer hudens fasthed og udglatter dybe rynker i huden. Lige i hælene på Ahava Extreme Day Cream kommer Ahava Extreme Night Treatment fra samme serie, som er en olie koncentreret serum, der anvendes om natten. Nat serummen fra Ahava formindsker rynkernes dybde. Natserummen giver huden fugt og antioxidanter, der er med til at opstramme huden og efterlader den dejlig blød. Ahava Extreme Night Treatment virker udglattende og styrker hudens naturlige beskyttelses mekanismer. På den lange liste over bestseller produkter finder, man også Ahava Dead Sea Osmoter Eye Concentrate. Serummen er et fugtgivende serum, der reducerer mørke rander, modvirker hævelser og tilfører masser af fugt. Det fugtgivende serum fra Ahava efterlader huden mere klar og strålende, samt bekæmper træthedstegn.


Med Ahava’s eksklusive sortiment får du en lang række hudplejeprodukter, så du kan give din hud ekstra forkælelse.

Besøg producentens hjemmeside: Ahava