FORBERED DIG TIL SOMMER: Min. 25% på hårfjerning - Shop her

Australian Bodycare

1 til 36 af 56

Side

af 2

Side

af 2

Problemløsnende produkter


Australian Bodycare vil give danskerne den bedst mulige hud til en overkommelig pris, med deres problemløsnede sortiment. De er de førende på marked indenfor problemløsende hudpleje. Giv din hud kærlighed med effektive produkter til både krop og ansigt.

Historien bag Australian Bodycare


Navnet Australian Bodycare kommer af at alle produkterne i sortimentet indeholder den fantastiske Tea Tree Oil der kommer direkte fra Australiens skønne natur, men brandet er altså dansk. Australian Bodycare har hjulpet mennesker til at elske deres hud siden 1992 og har også været de førende indenfor problemløsende lige siden.

Australian Bodycare produkterne

Selvom at produkterne fra Australian Bodycare er ekstremt effektive er hele sortimentet stadig milde og hudvenlige. Brandet er dermatologisk testet og bekæmper bl.a irriteret hud, rødme og skæl. Ønsker du resultater nu og her er Australian Bodycare lige sagen. Produkterne kan bruges på selv den mest sensitive hud.

Australian Bodycare's bestsellere

Australian Bodycare er kendt verden over og det er derfor meget forskelligt hvilke formål produkterne bliver brugt til. Der er selvfølgelig stadig bestsellers der ikke er til at tage fejl af. En af vores bestsellers fra Australian Bodycare er Australian Bodycare Tea Tree Oil 10 ml.

. Dette mirakel produkt er bakteriehæmmende Tea Tree Oil til behandling af bumser og andre urenheder i huden. Olien har en kraftig duft, og det kan mærkes med det samme at olien går ind og dræber bakterierne, så du vågner med smuk hud igen.

Besøg producentens hjemmeside: Australian Bodycare