Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins

CLARINS En historie om kærlighed og tillid for et liv i skønhed og velvære. Historien om en fransk familie – eksperter i hudpleje og makeup. Inspireret af naturen og med respekt for vores planet. Vi lytter til dig og tilbyder de bedste, individuelle hudplejeløsninger til ethvert øjeblik af dit liv. Clarins. It’s all about you.

1 til 36 af 418

Side

af 12

Side

af 12

Clarins believe in people

Clarins er et internationalt brand, der producerer high-end skønhedsprodukter og hudpleje. Sortimentet dækker over produkter, der er baserede på innovative formler, og som har vundet utallige priser verden over.

Historien bag Clarins

Clarins er et brand, der er særligt anerkendt på den internationale arena, når det kommer til high-end beauty produkter. Virksomheden blev etableret i 1954 af franskmanden, Jacques Courtin-Clarins, der på daværende tidspunkt studerede medicin. I 1957 kom de første Clarins produkter på markedet, og disse var i høj grad baseret på Clarins-strifterens viden inden for området. Virksomheden slog dog først for alvor igennem i år 1987, da de lancerede den yderst populære solcreme, der tog alle beauty-elskerne med storm, og siden da har Clarins været på alles læber som et eksklusivt brand. I dag lever Clarins brandet på sit højeste. Ikke nok med at brandet har vundet indpas på markedet for skønhedsprodukter; virksomheden er også anerkendt for deres interesse i miljøet og ikke mindst menneskeheden, heraf mottoet: ”we believe in people”. Denne passion for miljøet bliver expliciteret igennem måden, hvorpå Clarins produkter produceres.

Clarins produkterne

Clarins dækker over et bredt produktsortiment, der spænder over både hudpleje og skønhedsprodukter. Produkterne i Clarins sortimentet er baserede på en innovativ tankegang og således også den nyeste teknologi på området for skønhedsprodukter. I 1985 lancerede Clarins bestselleren, Double Serum – et unikt produkt, der bygger på netop den nyeste teknologi, og dette bevidner om, at Clarins er frontgænger; både inden for bæredygtighed og innovation. De innovative formler har vundet mere end 100 internationale priser, hvorfor de lækre produkter har fået et kvalitetsstempel herigennem.

Clarins bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Clarins sortiment er det føromtalte Double Serum, der er på listen over et af vor tids bedste hud-serummer. Serummet har en dobbelt anti-age virkning på huden, og det udglatter således fine linjer og rynker, samtidig med at det tilfører intens fugt og næring. Huden efterlades med en strålende, fast og ensartet finish. Et andet produkt, der har gjort sig særligt bemærket, er den lækre Extra-Firming Foundation SPF 15. Foundationen er den første af sin slags, der kontrollerer alderstegn ved at udglatte og opstramme huden, og den er således det ultimative match for dig, der ønsker en perfekt teint uden synlige rynker og fine linjer.

Ønsker du at forkæle din hud med intens næring, eller drømmer du om det perfekte makeup-look, er Clarins sortiment af hudpleje og skønhedsprodukter uden tvivl noget for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Clarins