Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clean Reserve

Clean Reserve dækker over en kollektion af dufte, der er skabt med bæredygtige ingredienser – og ikke mindst med omtanke for mennesket og kloden, så enhver kan dufte skønt med god samvittighed. Duftene skal føles behagelige og naturlige at bære, og duftnoterne er derfor milde og inspireret af den skønneste renhed og sprøde friskhed.

24 produkt(er)

Trusted formulas. Transparent ingredient lists.

Clean Reserve dækker over en kollektion af dufte, der er skabt med bæredygtige ingredienser – og ikke mindst med omtanke for mennesket og kloden, så enhver kan dufte skønt med god samvittighed.

Historien bag Clean Reserve

Bag Clean Reserve findes et ønske om at skabe duften af renhed og friskhed gennem grøn fabriksproduktion, så der tages højde for klimaaftrykket. Parfumerne er derfor baseret på ansvarligt indkøbte ingredienser, der ikke opbruger klodens naturlige ressourcer, og som samtidig giver tilbage til landmændene og deres samfund ved at støtte med uddannelse og sundhedspleje. I samme bæredygtige ånd er også emballagen øko-venlig, så både æske og flakon er 100 % genanvendelig.

De populære Clean Reserve parfumer

Duftene fra Clean Reserve bygger på simpelhed og gennemsigtighed; parfumerne er baseret på rene formler, der frem for alt prioriterer forbrugerens sikkerhed og kun indeholder de vigtigste ingredienser – intet andet. Duftene skal føles behagelige og naturlige at bære, og duftnoterne er derfor milde og inspireret af den skønneste renhed og sprøde friskhed.

Clean Reserve producerer parfumer, du kan have tillid til. Derfor er de alle øko-bevidste, veganske, fri for phataler og parabener samt cruelty-free. Parfumerne fra Clean Reserve dufter himmelsk individuelt, men er også skabt til at kunne mixes på kryds og tværs, så alle kan skabe sin helt unikke signaturduft.

Bestsellere fra Clean Reserve

Blandt de bedst sælgende parfumer fra Clean Reserve findes Clean Reserve Rain Eau de Parfum, som er en let og sofistikeret parfume, der efterlader en mild og skøn duft på huden. Parfumen er forfriskende eksotisk og har en ren duft, der leder tankerne hen på en smuk regnvejrsdag, hvor duggen lægger sig på planterne i Amazonas regnskov. Endnu en af topsælgerne er Clean Reserve Sueded Oud Eau de Parfum – en sofistikeret unisex-duft, der fortolker spændingen mellem transparens og kompleksitet. Duften er inspireret af menneskets dybeste trang til at udforske og opdage vores individuelle skæbne. Parfumen kan bruges alene eller kombineres med hele Clean Reserve kollektionen.

Er du til bæredygtige parfumer med de fineste ingredienser, er en Clean Reserve parfume det perfekte match – i det skønne duftunivers kan du mixe dig frem til din helt egen, unikke favoritduft.