Spar 20-30% på 10 brands SHOP HER

Clinique

Clinique er et af verdens førende brands indenfor hudpleje og makeup. Clinique produkter er skabt i samarbejde med hudlæger, er allergivenlige og 100% parfumefri. Clinique er skabt til at give maksimale resultater og smuk hud.

1 til 36 af 350

Side

af 10

Side

af 10

CLINIQUE HUDPLEJE, MAKEUP OG PARFUME

Clinique Laboratories, LLC. er en af verdens førende producenter af hudplejeprodukter, makeup og parfumer. Cliniques mission er at være det mest troværdige skønhedsbrand i verden indenfor dermatologisk testet hudpleje, med produkter af høj kvalitet skabt til at forbedre hudens naturlige skønhed.

Historien bag Clinique

Vogue Magazine bragte i 1967 en artikel med titlen "Can great skin be created?" Artiklen, der diskuterede betydningen af gode hudplejerutiner, vakte Estée Lauders opmærksomhed. Dét, der især vakte Estée Lauders interesse var idéen om at smuk hud ikke blot er genetisk bestemt, som var antagelsen indtil da, men at smuk hud kunne skabes gennem gode hudplejerutiner og de rette produkter. Estée Lauder gik i dialog med artiklens 2 forfattere, skønhedsredaktør Carol Phillips og dermatolog Dr. Norman Orentreich og sammen skabte de Cliniques varemærke. Clinique blev introduceret på markedet i august 1968 som verdens første allergitestede og 100% uparfumerede hudplejeserie. I 1976 lancerede Clinique som de første i verden en hudplejeserie kun til mænd.

De populære produkter fra Clinique

Cliniques produkter, som udover hudplejeprodukter også tæller parfumer og makeup er skræddersyet til de individuelle hudtyper og behov, der findes. Cliniques produkter er baseret på innovation og solid forskning af førende hudlæger med mange års erfaring. Med hudplejeprodukterne fra Clinique er du sikret strålende, klar hud med en smuk glød, når de rette produkter anvendes og du følger 3-trins hudplejesystemet - rens, eksfoliér, fugt, som er Cliniques hjørnesten.