Fall Favorites: Spar op til 40% - SHOP HER

Delilah makeup-produkter

Delilah er en engelsk, eksklusiv makeupserie, der består af kvalitetsprodukter med enkle, smukke designs. Delilahs sortiment indkluderer blandt andet lækre foundations og primere, der skaber et naturligt og friskt look.

1 til 36 af 66

Side

af 2

Side

af 2

Kvalitetsmakeup til den kvalitetsbevidste


Delilah er blevet skabt som en kollektion af velovervejet kosmetik, der tilbyder kvinder et strejf af underspillet luksus, som de kan nyde hver dag.


Historien bag Delilah


Delilah er et engelsk brand, der blev stiftet af Rupert Kingston, Hannah Nicholson og Juliet White. Delilah blev skabt ud fra stifternes venskab, deres passion for kosmetik og fælles ønske om at hjælpe alle aldre af kvinder til at se smuk ud og føle sig smuk. Rupert Kingston har erfaring fra branchen i sit erhverv som makeupartist og kreativ direktør, hvor han gennem en årrække har udviklet massere af prisbelønnet kosmetik-produkter. Hannah Nicholson har erfaring som indkøber af kosmetik-produkter og har i den forbindelse udviklet og arbejdet med nogle af branchens mest anerkendte producenter. Juliet White er derimod fotograf og har erfaring med billeder, grafik og Delilahs smukke design. Ud fra tre forskellige erhverv må man sige, at de supplerer hinanden godt.


Om produkterne


Bare ud fra navnet Delilah er det muligt at konstatere, at brandet står for noget fortryllende og luksuriøst. Selve navnet Delilah betyder forførende og sættes i forbindelse med styrke og skønhed. Hvert enkelt af Delilahs makeup-produkter er unikke og eksklusive, der med sit smukke, enkle design i sølv og rosaguld udstråler luksuriøsitet. Luksuriøsiteten er nemlig ikke noget, at Delilah går på kompromis med. Hele Delilahs sortiment består af gode, prisvindende produkter i den højeste kvalitet, der passer perfekt til den kvalitetsbevidste kvinde, der kun ønsker det allerbedste. Udover at bestå af kvalitetsprodukter, så har Delilah et bredt sortiment, der falder i enhver klassisk smag og som nemt kan anvendes og bæres af alle. Produkterne er desuden ikke testet på dyr og indeholder heller ingen parabener.


Delilahs absolutte bestsellers


Delilahs sortiment spænder bredt fra foundations til forskellige typer af concealere, primere, øjenskygger, bryn- og læbeprodukter - der er derfor til enhver smag. Man kan dog ikke komme udenom Delilahs populære, lette foundation. Time Frame Foundation fra Delilah skaber en smuk, naturlig finish med den perfekte dækkeevne, der holder huden fugtet hele dagen. Foundationen indeholder en masse gode vitaminer og SPF 20, der beskytter huden mod miljøskader og sol - den er derfor det absolutte musthave til kvinden, der ønsker en naturlig, ensfarvet hud med en raffineret glød. Lige i hælene på Delilahs foundation kommer Under Wear Skin Primer, der er den perfekte base for al makeup. Primeren giver huden et friskt pust med sin lette og bløde konsistens og udglatter effektivt fine linjer og rynker. Primeren sørger derfor for at forberede huden til makeup, så makeuppen påføres nemmere, ser bedre ud og holder længere - et absolut musthave til kvinden, der ønsker den perfekte hud.

Ønsker du luksuriøs kvalitets makeup og et eksklusivt, smukt design, så er Delilahs makeupkollektion helt klart noget for dig.

Besøg producentens hjemmeside: delilahcosmetics.com