Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er et anerkendt og eksklusivt kosmetik- og hudplejebrand, der med deres fantastiske sortiment er de førende producenter i skønhedsindustrien. Opnå naturlige og velplejede resultater med Elizabeth Arden hver dag.

1 til 36 af 270

Side

af 8

Side

af 8

To be beautiful is the birthright of every woman


Elizabeth Arden vægter pleje af huden højere, end at skjule den. At være være tilfreds med ens hud uden diverse makeup produkter er første prioritet og dette er muligt med Elizabeth Ardens innovative kvalitetsprodukter, der i mange år har været de førende på markedet.

Historien om Elizabeth Arden

Tilbage i 1910 lancerede den amerikanske kvinde Elizabeth Arden et internationalt kosmetik- og hudplejebrand og åbnede sin første 'Red Door’ skønhedsklinik på Fifth Avenue i New York. Det gik stærkt derfra og i løbet af 30'erne havde Elizabeth Arden åbnet saloner i de største modebyer på verdensplan.

Elizabeth Arden sortimentet


Elizabeth Ardens innovative brand er anerkendt verden over, for innovation, kvalitet og dygtighed, men effektive produkter. Det allervigtigste for Elizabeth Arden er at sætte hudpleje serien i fokus, da hudens naturlige skønhed er første prioritet og ikke at skjule den. Elizabeth mener at 'at være smuk er enhver kvindes fødselsret' hvilket kan mærkes og ses på de unikke produkter.

Elizabeth Arden bestsellere


Med det brede produktsortiment gemmer der sig en lang række af uundværlige produkter, men der er en, der i mange år har taget førstepladse - nemlig Eight Hour Cream Skin Protectant. Denne prisvindende hudcreme kan bruges på hele kroppen og til alverdens formål. Eight Hour Cream Skin Protectant giver bl.a intens fugt til tør hud i op til 8 timer, og kan bruges på hele kroppen. Hold brynene på plads og lindre solskader med denne mirakelcreme fra Elizabeth Arden.

At være smuk er enhver kvindes fødselsret, og med Elizabeth Ardens skønne produkter, kan du opnå lige præcis det look, du ønsker med et smukt, naturligt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Elizabeth Arden