Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Fudge

Fudge er inspireret af det australske surfermiljø og er et kæmpe hit verden over. Fudge sortimentet dækker over fantastiske stylingprodukter, der sikrer det perfekte look uanset vejr og vind.

1 til 36 af 67

Side

af 2

Side

af 2

WHAT THE F... IS FUDGE?

Fudge Hair er uden tvivl et af verdens mest populære og anerkendte brands indenfor hårprodukter.

Historien bag Fudge

Virksomheden Fudge Hair blev grundlagt tilbage i 1991. Historien lyder, at Fudge Hair’s grundlægger; en gennemsnitlig australsk surfer - der dog gik lidt mere op i sit hår, end den gennemsnitlige surfer - var blevet træt af dårlig hårvoks, så han begyndte at eksperimentere med at lave sin egen voks.

Surfergutten havde svært ved at finde den helt rigtige konsistens til sin hårvoks – indtil han en dag trådte i et stykke tyggegummi, der havde ligget på den varme australske asfalt hele dagen. Mens han sad og rensede sin sko for blødt, klistret tyggegummi, kom han til at tænke: ”Hey! Det her er da en perfekt konsistens til hårvoks”, så han tog direkte hjem og lavede den voks, der stadig i dag er Fudge’s bestseller; Fudge Hair Shaper.

Fudge Hair blev øjeblikkeligt et hit i hjemlandet Australien, men der skulle gå flere år, før Fudge udvidede markedet. Det skete først i 1998, da Fudge lancerede sine produkter i hele verden – dog uden med det samme at opnå samme popularitet som i Australien. Det blev der imidlertid ændret på i 2002, da Adee Phelan, en indtil da relativt ukendt frisør fra England, i forbindelse med VM i fodbold 2002, klippede David Beckhams legendariske Mohawk – og stylede den med Fudge-produkter.Det fik Fudge Hair’s popularitet til nærmest at eksplodere fra den ene dag til den anden, og mærket rykkede det op i den absolutte elite indenfor hårprodukter.

Fudge produkterne

>De seneste år har Fudge udvidet deres sortiment betragteligt, så de i dag ikke blot sælger voks, men også alle andre former for hårprodukter, bl.a. shampoo, balsam, krøllecremer og hårsprays til kvinder og hårsprays til mænd, samt alle hårtyper. Fælles for alle hårprodukterne er, at de er innovative, gentænker både form, konsistens og funktionalitet på produkterne, og lægger op til at style sit hår med de nyeste og mest rebelske frisurer.

Besøg producentens hjemmeside: Fudge