Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Gillette

Gillette har i mere end 100 år skabt produkter, der giver en perfekt barbering. Det store sortiment tæller alt lige fra Gillette barberskum, barbercremer og aftershaves til skrabere og barberblade af høj kvalitet.

1 til 36 af 40

Side

af 2

Side

af 2

The best a man can get

Gillette er en amerikansk virksomhed, der i mere end 100 år har skabt innovative produkter, der følger forbrugernes behov og ønsker til en perfekt barbering.

Historien om Gillette

Gillette er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 1901 af King C. Gillette, der havde en vision om at give forbrugerne den bedste barbering i hele verden. King fik den revolutionerende ide at skabe engangsbarberblade, der var så tynde og stærke, at førende forskere dømte dem til at være umulige at fremstille. I 1901 beviste King C. Gillette dog, at de tog fejl, og den første skraber kom til verden. Op igennem 70’erne blev Gillettes innovative produkter videreudviklet, og det varede ikke længe, inden brandet blev kendt for at give den tætteste mulige barbering på markedet.

De populære Gillette produkter

En af King C. Gillettes mest populære udtalelser var, at virksomheden ville stoppe med at producere nye skrabere den dag, hvor de ikke længere kunne forbedre dem yderligere. Dette er ikke sket, og Gillettes produkter er i dag populære som aldrig før. Virksomheden producerer udelukkende skrabere og barberblade med lang holdbarhed og af den allerhøjeste kvalitet.

Gillettes sortiment

I mere end 100 år har Gillette skabt innovative produkter, der følger forbrugernes behov og ønsker til en perfekt barbering. Sortimentet dækker over et utal af forskellige skrabere til både mænd og kvinder samt baberskumme, barbercreme, barbergeléer, aftershaves og barberblade af høj kvalitet.

De førende Gillette bestsellere

Blandt Gillettes bestsellere ligger barberbladene til Gillette MACH3, Venus og Fusion på en delt førsteplads. Barberbladene er ultratynde, og de glider ubesværet hen over huden, hvor de sikrer en jævn barbering samt en silkeblød finish. Lige i hælene på barberbladene ligger Gillette Satin Care Shave Gel - en skånsom barbergelé, der er specielt udviklet til sensitiv hud.


Med de populære produkter fra Gillette er du sikret en jævn og tæt barbering hver eneste gang, så du efterlades med et velsoigneret og velplejet look!

Besøg producentens hjemmeside: Gillette