Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Goldwell StyleSign

Goldwell StyleSign er en serie fantastiske stylingprodukter, der omfavner forbrugernes passion for smukt og sundt hår. Goldwell StyleSigns sortiment består af hårvokse, hårcremer, hårsprays, hårskumme, geléer og meget mere.

34 produkt(er)

We embrace your passion for beautiful hair

Goldwell er en global virksomhed, der har været den foretrukne partner for frisørsaloner i mere end 50 år.

Historien om Goldwell

Goldwell er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1948 af tøjfabrikanten Hans-Erich Dotter i Darmstadt. Hans-Erich ønskede at opbygge et firma, der udelukkende fokuserede på produktion og salg af hårprodukter til frisører og stylister. Det første Goldwell-produkt, der kom på markedet, var Goldwell Ideal - en innovativ permanentvæske, der skulle gøre frisørsalonernes arbejde meget nemmere.

Goldwells sortiment

I 1956 udvidede Goldwell deres sortiment, og i 1958 ekspanderede virksomheden ud over det tyske marked. Siden dengang er sortimentet blevet ved med at vokse, og virksomheden er blevet en international succes, der er repræsenteret i mere end 60 lande verden over. Goldwells eksklusive produkter dækker de professionelle frisørers behov samt inkluderer hårplejeserier, stylingserier og en serie kun for mænd.

Goldwell StyleSigns bestsellere

Et af de bedst sælgende stylingprodukter er Goldwell StyleSign Roughman - en formbar og cremet stylingpaste, der er designet til at give øjeblikkeligt hold og kontrol over stylingen. Cremevoksen giver håret en flot, mat finish, og den kan anvendes til alle typer styling hos både mænd og kvinder. To andre populære produkter er Goldwell StyleSign Superego og Goldwell StyleSign Unlimitor. StyleSign Superego er en stylingcreme, der tilfører stærkt hold og masser af definition til frisuren. StyleSign Unlimitor er en stærk sprayvoks, der kombinerer voksens gode hold med sprayens lethed. Derved kan man skabe kreative styles med definition og naturlig glans.

Med Goldwell StyleSign får du produkter af høj kvalitet, der omfavner din passion for smukt og sundt hår!

Besøg producentens hjemmeside: Goldwell StyleSign