Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

John Masters Organics

John Masters Organics er et dansk brand, der har specialiseret sig i at producere økologiske plejeprodukter uden kunstig kemi. John Masters sortimentet dækker over skønne hår- og hudplejeprodukter, der yder det absolut bedste for din sundhed.

1 til 36 af 63

Side

af 2

Side

af 2

Super natural beauty

John Masters Organics er et internationalt brand, der har specialiseret sig i at producere økologiske og luksuriøse hårplejeprodukter uden kunstig kemi.

Historien bag John Masters Organics

John Masters begyndte sin karriere i starten af 70erne, hvor han arbejdede på nogle af de førende saloner i både Miami og på Manhattan. Det var her hans interesse for økologi opstod, fordi han, på egen krop, oplevede de sundhedsrisici, der er forbundet med at arbejde med skrappe salon-kemikalier. Af denne interesse skabte han det i dag velkendte brand, John Masters Organics, der er kendt og anerkendt for at producere økologiske plejeprodukter uden kunstig kemi. Brandet har i dag en bred skare af økologibevidste berømtheder, der helliger deres hår til de unikke John Masters Orgnanics produkter.

John Masters Organics produkterne

John Masters Organics dækker over en bred vifte af økologiske plejeprodukter. Med det store udvalg af både pleje- og stylingprodukter tilgodeser John Masters Organics alle hårtyper og behov. De populære John Masters Organics produkter er kendetegnet ved en økologisk og mild, men ultra effektivt formel, der yder det absolut bedste for håret. Hvert produkt i serien er skabt med ét simpelt mål for øje: at skabe økologiske plejeprodukter, der kan bruges af alle, og som er kendetegnet af høj kvalitet.

John Masters Organics bestsellere

Nogle af de absolut bedst sælgende produkter i John Masters Organics serien er John Masters 100% Argan Oil og John Masters Zinc & Sage Shampoo w. Conditioner. 100% Argan Oil er en økologisk argan-olie, der er perfekt til både huden og håret, hvor den tilfører masser af fugt og pleje for et velplejet og silkeblødt resultat. Zinc & Sage Shampoo w. Conditioner er en økologisk 2-i-1 shampoo og balsam, der tilfører fugt og pleje til håret, samtidig med at den har en lindrende effekt på irriteret hovedbund. Shampooen modvirker desuden fremkomsten af tørre skæl, eksem og psoriasis.

Ønsker du at forkæle dit hår med økologiske plejeprodukter uden kunstig kemi, er John Masters Organics’ luksuriøse hårprodukter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: John Masters Organics