Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Joico

Joico er et førende brand inden for professionel hårpleje og styling. Joico forener skønhed og teknologi, og det brede sortiment tæller alt lige fra shampoo, balsam og hårkur til hårspray, hår- mousse og hårvoks.
Historien om Joico | Joicos sortiment | De førende Joico bestsellere

1 til 36 af 73

Side

af 3

Side

af 3

In every salon, in every home - all for the love of beauty

Joico er en international virksomhed, der er førende inden for professionel hårpleje i mere end 65 lande. Brandet forener en passion for skønhed med teknologi, hvilket skaber effektive produkter af høj kvalitet.

Historien om Joico

Joico er et prisvindende brand, der har produceret hårpleje og stylingprodukter til professionel og privat brug siden 1975. Steve Stefano - en kosmetolog og frisør fra Los Angeles - var træt af produkter, der ikke virkede eller holdt, hvad de lovede. Steve begyndte at studere og fandt ud af, at hvert enkelt hårstrå består af 19 forskellige aminosyrer og ved at integrere disse i hårprodukterne, genopbygges og plejes håret i dybden. Steve skabte på denne baggrund Joico, opkaldt efter hans kone Joyce. Steve Stefano har med Joico skabt, hvad han selv manglede for over 30 år siden: kvalitets hårprodukter og funktionelle hårplejeløsninger, der uden tvivl virker.

Joicos udvikling

I 2002 blev Joico solgt til Shiseido-gruppen og gik fra et laboratorium med 19 kemikere til at have over 100 kemikere, der forsker i at forbedre produkterne. Joico fusionerer teknologi med en passion for hår og skaber i dette sammenspil funktionelle og eksklusive produkter af høj kvalitet.Joicos sortiment

Joicos sortiment

Joicos sortiment består af en række hårpleje- og stylingserier. Joicos to stylingserier Style and Finish-serien og underbrandet Joico Structure giver rig mulighed for ikke blot at pleje håret men at få fuld kontrol over stylingen. Hårplejeserierne er alle baseret på Bio Advanced Peptide Complex-teknologien og skabt til forskellige hårtyper og behov. Serierne giver rig mulighed for at skabe genopbygning, volumen, fugt eller lignende, så der er en produktserie for alle.

De førende Joico bestsellere

To af de bedst sælgende produkter i sortimentet kommer fra Joicos K-Pak-serie - K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil og K-Pak Smoothing Balm. K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil er en farvebevarende hårolie, der styrker og plejer håret samt efterlader det med en intens glans. Hårolien er krusreducerende og beskytter desuden imod varmeskader, UV-stråler og miljømæssige påvirkninger. K-Pak Smoothing Balm er en udglattende hårcreme, der ligeledes beskytter håret mod varmeskader og effektivt afviser fugten i luften - hårcremen er perfekt til at få et naturligt blankt og glat resultat.

Er du ligesom Steve Stefano træt af produkter, der ikke virker, så har Joico med sikkerhed et produkt, der passer perfekt til dig, og som holder, hvad det lover!

Besøg producentens hjemmeside: Joico