Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron er en serie fantastiske Manicure Kits samt gelé neglelakker, der kombinerer top coat, farve og base coat i én og samme lak. Le Mini Macaron gør det sjovt og enkelt at skabe smukke farverige negle.

1 til 36 af 67

Side

af 2

Side

af 2

Beautiful nails for everybody

Le Mini Macaron er en fransk virksomhed, der har sat sig for at gøre smukke negle til allemandseje. Sortimentet dækker over det perfekte manicure kit og gelé neglelakker, der gør det nemt at lave smukke negle.

Historien bag Le Mini Macaron

Le Mini Macaron er en fransk virksomhed, der producerer manicure kits og gellack i et væld af flotte farver. Virksomhedens filosofi er at gøre det muligt for alle at få flotte og langtidsholdbare negle med en skinnende finish uden at aflægge en visit hos en professionel neglesalon – hvilket kan være en dyr fornøjelse. Missionen er derfor at gøre flotte negle til allemandseje ved at sætte en pris, som alle kan være med på, og det kan vi lide!

Le Mini Macaron produkterne

Le Mini Macaron dækker over et spændende sortiment af manicure kits med et udseende som en fransk macaron i flotte, feminine farver, der uden tvivl appellerer til enhver kvinde. Manicure sættene indeholder alt det, der behøves for at lave flotte gelé negle og er desuden nemme at have med på farten eller rejsen. Derudover dækker Le Mini Macaron sortimentet over gelé neglelakker i alle farvepalettens nuancer.

Le Mini Macaron bestsellere

På toppen af bestseller listen finder man Le Mini Macaron Manicure Kit Cassis – det perfekte manicure kit, der er nemt at have med på farten. Sættet indeholder en LED-lampe, en gellack til hjemmebrug samt en neglebåndsskrubber, en neglefil og 10 Remover Pads. I hælene på Manicure Kit Cassis kommer Gel Polish Latte, der er en gellack med en flot, grå farve. Gelé neglelakken gør det nemt at lave et smukt og langtidsholdbart resultat, der ikke afskaller eller krakelerer.

Drømmer du om smukke negle med en skinnende overflade, er Le Mini Macarons manicure kit og gellack det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Le Mini Macaron