Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Living Proof

Living Proof er en parabenefri og eksklusiv serie, der er skabt af den kendte skuespillerinde, Jennifer Aniston. Et miks af kunst og videnskab har skabt de prisvindende styling- og plejeprodukter, der sikrer smukke hårlooks.
Historien om Living Proof | Living Proof produkterne | De populære Living Proof produkter

1 til 36 af 56

Side

af 2

Side

af 2

You are the Living Proof

Living Proof er et internationalt brand, der producerer eksklusive og virkningsfulde hårprodukter, der giver synlige resultater. Med den populære skuespillerinde, Jennifer Aniston, bliver brandet endnu mere eksklusivt!

Historien om Living Proof

Living Proof er et internationalt brand, der er grundlagt af en af historiens mest anerkendte videnskabsmænd og professor, Dr. Bob Langer. Dr. Langer har, i samarbejde med specialister i bioteknologi, revolutioneret skønhedsbranchen med enestående og virkningsfulde hårprodukter, der bygger på et miks af kunst og videnskab samt giver et iøjnefaldende resultat. Jennifer Aniston, en af verdens mest kendte skuespillerinder, står i spidsen for Living Proof, der i dag er et anerkendt og yderst populært brand verden over.

Living Proof produkterne

Living Proof dækker over et sortiment af virkningsfulde hårprodukter, der giver en mærkbar forskel samt et velplejet og smukt resultat. Udvalget dækker over serier, der tilgodeser hårets behov for daglig pleje samt serier, der tilgodeser enhver kvindes behov for masser af fylde for et glamourøst look. Living Proof serien indhyller forbrugeren i luksus med et flydende mirakel-middel, der kommer i klassiske og stilrene flasker, der klæder ethvert badeværelse. Med de populære Living Proof produkter er man, uden tvivl, sikret smukt hår – og hvem elsker ikke det?

De populære Living Proof produkter

Det mest populære Living Proof produkt er den populære Restore Shampoo, der virker beskyttende på håret samt modvirker tørhed og skader for et smukt resultat og øget medgørlighed. Et andet populært produkt i serien er Living Proof No Frizz Shampoo – en prisvindende og sulfatfri shampoo, der har en effektiv anti-frizz effekt og som dermed er perfekt til at bekæmpe krusede småhår.

Ønsker du at forkæle dine lokker, er Living Proofs hårprodukter uden tvivl det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Living Proof