Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Maria Nila

Maria Nila er et svensk brand med hovedsæde i Stockholm. Brandet er miljøvenligt og består af 100% veganske hårpleje og stylingprodukter. Ved at levere vegansk skønhed af høj kvalitet, gør Maria Nila det let for alle, at tage et skridt mod en bæredygtig verden

1 til 36 af 152

Side

af 5

Side

af 5

Maria Nila - 100 % vegansk hårpleje

Maria Nila er et svensk baseret brand, med hovedsæde i den svenske hovedstad, Stockholm. Brandet leverer vegansk hårpleje og styling til frisører og forbrugere hele verden over.

Historien om Maria Nila

Maria Nila er en svensk virksomhed som blev lanceret i 1999 af ægteparret Ann Wikström og Ulf Wikström. Brandet har fokus på bæredygtighed og rene produkter.

Brandet der producerer hår- og stylingprodukter, er 100 % veganske og miljøvenlige og ønsker at inspirere med deres kreative og innovative produkter, der passer til alle hårtyper.
Maria Nila har produktion og hovedkontor i Helsingborg, og et uddannelsescenter i Stockholm. I dag kan Maria Nila købes i alle skandinaviske lande, men kan også købes i andre dele af Europa samt Asien. Maria Nila har mere end 40 års erfaring indenfor hårbranchen, og leverer derfor styling til frisører og forbrugere hele verden over.
Maria Nilas produkter er kreative, innovative og inspirerende.

Maria Nila’s Værdier og passion

Ved at vælge Maria Nila vælger du 100% veganske og dyrevenlig produkter. Alle Maria Nila's produkter er udviklet med mærkets værdier og en særlig kærlighed og passion for dyr, der ikke er eller burde være en del af skønhedsindustrien.

Hos Maria Nila er det vigtigt kan kunne give dig som forbruger produkter af højeste kvalitet. Derfor gennemgår alle produkter sikkerheds- og kvalitets tjek gennem hele processen, så du kan forkæle dit hår med produkter af højeste kvalitet.

Plej dit hår med det brede udvalg af produkter, der passer til alle køn, hårtyper, hårproblemer og ønsker. Rens, vask, plej og style dit hår til perfektion med skånsomme produkter, der passer dig og dit hårs behov.

Maria Nila’s bestsellere

Nyd de lækre produkter fra Maria Nila, hvor det brede udvalg af serier gør at der er noget til enhver. Forkæl tør, krøllet, glat, skadet, farvet eller andre hårtyper med en af de mange serier, og style og plej let dit hår med en eller flere af de mange stylingprodukter.

Style håret med for eksempel Maria Nila Kolorit Dry Shampoo og/eller Maria Nila Creator Extreme, der er nogle af Maria Nilas Bestsellers. Maria Nila Kolorit Dry Shampoo er en lækker tørshampoo, gør det let at holde håret frisk uden overskydende olier, mens den giver håret skøn volumen, mens Maria Nila Creator Extreme er en lækker hårvoks med ekstremt hold, der er perfekt til at sætte håret til perfektion med en hurtigtørrende effekt.