Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Milk_shake

Milk_shake har siden 1999 specialiseret sig i at skabe unikke hårprodukter baseret på et mix af naturlige ingredienser og mælkeproteiner. Milk_shakes sortiment tæller alt lige fra shampoo, balsam og hårkure til skyllefarve og stylingprodukter.

1 til 36 af 139

Side

af 4

Side

af 4

Enhance and maintain the natural beauty of hair

Milk_shake er et anerkendt brand, der siden 1999 har produceret naturlige hårprodukter baseret på et væld af naturlige og effektive ingredienser. Deres produkter skaber en intens og uimodståelig blødhed i håret.

Historien om Milk_shake

Milk_shake er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1999 med det formål at skabe professionelle salonprodukter med overkommelige priser, men samme gode kvalitet. Virksomheden er inspireret af det italienske mind-set, hvor man hverken går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Milk_shakes mission er at skabe hårprodukter baseret på naturens kraft og kilde til naturlige ingredienser du kan bruge i dagligdagen til at pleje dit hår.

Milk_shake produkterne

Milk_shake dækker over et sortiment af naturlige hårprodukter, der er baserede på blandt andet frugter og mælkeproteiner. Deres produktlinje består af hårprodukter, der skaber fantastiske resultater og vil efterlade dit hår ekstra blødt og velplejet. Hos Milk_shake findes hårplejeprodukter til alle behov, uanset om du har krøller, farvet hår, brug for silvershampoo eller hovedbundsproblemer som skæl og irritation, hårtab eller fedtet hovedbund. Sortimentet dækker blandt andet shampoo, balsam, hårkure, skønne leave-in behandlinger, skyllefarve samt stylingprodukter, der sikrer den helt rette finish og holder frisuren på plads hele dagen.

Milk_shakes bestsellere

Blandt Milk_shakes bestsellere findes blandt andet den yderst populære Silver Shine Conditioning Whipped Cream, der er en cremet leave-in silverskum, som bekæmper uønskede gule toner i blondt og grå hår. Den skønne leave-in behandling går ind og hjælper håret med få en ren og klar farve med kølige undertoner. Den tilføjer samtidig en masse fugt og pleje til håret, så det efterlades glansfuldt og silkeblødt.
Endnu et af de bedst sælgende produkter er Integrity Incredible Oil - en fantastisk genopbyggende olie, der virker intensivt til at forebygge og modvirke spaltede spidser. Den giver et boost af næring, som styrker håret i dybden og gør det mere modstandsdygtigt og efterlader håret fritz-free, silkeblødt og nemt at rede ud. Den prisvindende leave-in spray Incredible Milk 12 Effects, som forbedrer hårets tilstand på 12 måder, er bestemt også på listen over bestsellere fra Milk_shake.

Drømmer du om smukt og velplejet hår med en fantastisk blødhed og strålende hårfarve, er Milk_shakes naturlige hårprodukter det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Milk_shake