Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Ole Henriksen

Ole Henriksen har revolutioneret hudplejebranchen med sine fantastiske og virkningsfulde cremer, mists, masker og ansigtsrens. De populære Ole Henriksen- produkter skaber en unik spaoplevelse i hjemmet.

1 til 36 af 40

Side

af 2

Side

af 2

Acne startede hudplejeeventyr

Ole Hensiksen er vokset op i Nordjylland, men han har altid været nysgerrig på livet og tog i en tidlig alder ud i verden, for at udleve sine drømme inden for danse- og modelverdenen. En kamp mod acne i teenageårene blev startskuddet til Ole Henriksens hudplejeeventyr. Med ønsket om at hjælpe andre med samme hudproblemer, eller blot ønsker at holde huden et sund og frisk, dygtiggjorde Ole Henriksen sig indenfor hudpleje og ingredienser.


Spabehandlinger med kunden i centrum

I 1975 åbnede Ole Henriksen sin første spa klinik i Beverly Hills, og det tog ikke lang tid før klinikken blev en eftertragtet destination, der hurtigt blev kendt for sine luksuriøse VIP-behandlinger. Rygtet om klinikken og den effektive behandling spredte sig og Ole Henriksens luksuriøse spa-behandlinger vandt hurtigt amerikanernes hjerter og blev senere kendt i større dele af venden.


Hudplejeserier til særlige behov

Ole Henriksens hudplejeserier er skabt ud fra simple grundtrin; Eksfoliering, behandling og lindring. Således har Ole Henriksen udviklet serier, der er tilpasset forskellige hudtyper og behov.


Ole Henriksen - Truth serie


Truth er kendt som den orange serie, der er udviklet med særligt fokus på at fugte og friske huden op, og denne serie er bedst egnet til almindelig hud. Specielt seriens høje indhold af antioxidanten C-vitamin, hjælper til at genopbygge hudens kollagen og derved holde den ung, sund og frisk.


Ole Henriksen - Balance serien

Balance serien kan kendes på den grønne emballage og er særligt egnet til fedtet og uren hud. Denne serie fokuserer særligt på at rense porerne i dybden, og den bevarer hudens naturlige fugt og giver et sundere udseende.


Ole Henriksen - Nurture serien

Nurture serien kan kendes på produkternes pink farve, som er særligt egnet til folk med tør og sensitiv hud, hvor produkterne er mere skånsomme mod huden. Denne serie indeholder særlige vitaminblandinger, der sikrer huden masser af fugt og har samtidig en beroligende og nærende effekt på huden.


Ole Henriksen - Transform serien

Transform serien kan kendes på produkternes blå farve, og denne serie er særligt egnet til moden og aldrene hud. Med fokus på anti-age egenskaber, hjælper denne serie til at udjævne fine linjer og rynker. Samtidig hjælper denne serie med at forbedre hudtoner og hudens tekstur.


Effektive hudplejeprodukter til mænd og kvinder

Ønsker du at stråle som Ole Henriksen, så er hans hudplejeprodukter en fantastisk start. Uanset som du er mand eller kvinde, og om du har almindelig, sensitiv, fedtet eller moden hud, så findes der produkter og serier, der passer særligt til dine behov. Med fokus på hudplejens grundtrin, finder du de meget eftertragtede renseprodukter, serummer, ansigtscremer og gaveæsker, der vil give din hud helt nyt liv. 
“Let your skin glow” og giv dig selv en luksuriøs spabehandling i hjemmet med produkter fra Ole Henriksen.