Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

TIGI

TIGI er et hårpleje og styling brand, der er trendsættende og banebrydende. TIGI tilbyder forskellige hårpleje og stylings produkter som shampoo og balsam samt hårspray, hårvoks, gelé, serum og mousse, der efterlader en perfekt finish.

1 til 36 af 85

Side

af 3

Side

af 3

Om TIGI Bed Head

TIGI Bed Head blev stiftet i 1996 af blandt andet den prisvindende og ikoniske frisør Anthony Mascolo, da han gerne ville skubbe de kreative grænser indenfor hårpleje og hår styling. Hårpleje brandet startede som et rebelsk brand, der på daværende tidspunkt udfordrede frisørernes metoder og æstimer med kreativ eksperimentering af kraftfuld teknologi og atypisk emballage. Det kendte brand flytter stadig grænserne for både almindelige forbrugere og professionelle frisører, hvor de har en særlig forståelse og fortolkning af moden, som både kunder og frisører er helt vilde med.


TIGI's løfte og forpligtelse

Det er vigtigt for TIGI hele tiden at uddanne dem selv, og det gælder også samfundsmæssige emner. Herunder har TIGI lavet et løfte med dem selv og omverdenen, for at støtte det sorte samfund og stå ved dem i solidaritet. Gennem deres eget brand skubber de sig selv og andre til at håndtere systematisk racisme, hvor de opnår resultater ved at være forkæmpere for sorte stylister og hårkunstnere. Herunder vil de mestre alle hårtyper og teksturer samt arbejde hårdere for mangfoldighed.TIGI Produktkatagorier

TIGI har et lækkert opfrisket produkt sortiment, hvor alle deres kreative og nyskabende mindset er bevaret. Produkterne er udviklet til privat forbrug og til professionelle frisører og hår stylister. Produkterne er designet til at give helt igennem exceptionelle resultater både derhjemme og i salonen, hvor der er plads til at eksperimenterer med forskellige styles, der passer til unikke identiteter. TIGI tilbyder et hav af produkter fra forskellige linjer som BED HEAD, CATWALK, B FOR MEN og S FACTOR. Produkterne er udviklet målrettet mod et problem eller et ønsket finish, der passer til netop din hårtype.


TIGI Bestsellers

TIGI Bed Head Curlesque Curls Rock Amplifier cremen er velegnet til krøllede og let bølgede hår, som skal have hold og definition.

TIGI Firm Hold Hårspray er perfekt til alle hårtyper og giver dig en kraftig finish til din fristure. Med UV-beskyttelse og dejlig citrus duft.

Tigi Bedhead For Men Slick Trick Firm Hold Pomade er en pomade, der tilfører et godt hold til håret samt en naturlig glans og med en meget mandig duft. Signatura har alt fra Tigi for Men serien.

TIGI S-factor Diamond Dreams Conditioner er en luksuriøs balsam, der tilfører pleje og blødhed til håret. Håret efterlades glansfuldt med TIGI S-factor Diamond Dreams Conditioner.