Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Vichy

Vichy er en anerkendt producent af hudplejeprodukter baseret på højteknologiske ingredienser. Vichys sortiment tæller et hav af plejeprodukter, der tilgodeser hudens individuelle behov for optimal pleje.

28 produkt(er)

Health is beautyful!

Termalsk kildevand fra Vichy. Højteknologiske ingredienser. Velvære til huden.

Vichy creme, deodorant og andre hudplejeprodukter

Vichy er en traditionsrig, fransk serie af hudplejeprodukter, der bliver solgt på apoteker verden over. Mærket er kendt for sin rene, effektive og højteknologiske profil, samt at alt vand, der bruges i produkterne, er mineral- og antioxidant-rigt kildevand, fra de varme kilder i kurbyen Vichy i Frankrig.

Historien om Vichy

Vichy blev grundlagt i 1931 af Dr. Haller, der var medicinsk chef på et kur-behandlingscenter i Vichy-området. Her opdagede han, og blev imponeret over, den effekt vandet fra de naturlige kilder i området havde på forskellige hudlidelser. Vandet har ligget i undergrunden i over 2.000 år, i et område, hvor der tidligere har været stor vulkansk aktivitet. Dette har medført, at vandet er blevet beriget med 15 gavnlige mineraler og antioxidanter, der både dæmper hudirritation, forbedrer hudens tekstur samt øger hudens helingsevne. En af mineralernes vigtigste gavnlige egenskaber er, at de virker neutraliserende på syre, så din hud får lettere ved at holde sin perfekte, neutrale pH-balance hele dagen.

Vichy’s bestsellere

Vichy har et bredt sortiment af udødelige klassikere indenfor hudpleje. Blandt de mest populære Vichy produkter er den udglatte Vichy Idéalia Smoothing & Illuminating Cream; en udglattende ansigtscreme, der findes både til normal/kombineret samt tør hud. Der ud over kan nævnes Vichy LiftActiv Supreme, der findes både som dagcreme, ekstra-nærmende natcreme og øjencreme.
Udover hudplejen er Vichy også kendt for deres milde deodoranter, hvor især Vichy 48h Anti-perspirant, der findes både som roll-on og spray, bør fremhæves.

Besøg producentens hjemmeside: Vichy