Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Wella Professionals

Wella Professionals er en serie af fantastiske hårplejeprodukter, der bringer håret tilbage i sin naturlig balance. Wella Professionals består af forskellige underserier, der matcher alle hårtyper og behov.
Historien om Wella Professionals | Wella Professionals produkter | Wella Professionals bestsellere

1 til 36 af 131

Side

af 4

Side

af 4

Wella. Passionately. Professional.

Wella Professionals Care er en serie hårplejeprodukter, der er kreeret af det verdensomspændende brand Wella Professionals. Plejeprodukterne er alle med til at få håret tilbage i sin naturlige og sunde balance med en velplejet finish.

Historien om Wella Professionals

Wella Professionals er en verdenskendt virksomhed, der producerer hårprodukter inden for pleje, styling og farvning. Virksomhedens historie begynder i det 19. århundrede med den tyske frisør og stylist Franz Ströher. Franz Ströher havde en vision og passion for hår, der snart skulle udvikle sig til et lille firma med fokus på parykker. I 1898 blev Ströher’s to sønner en del af familievirksomheden, og i 1924 søgte familien patent på navnet Wella, som er en udvikling af det tysk ord for bølge.

Wella Professionals produkter

Wella udvidede deres sortiment i 1945, hvor virksomhedens succes rigtig tog fart. Wellas produkter blev nu distribueret til professionelt brug i et utal af saloner, og både frisørerne og klienterne var ellevilde med dem. Op igennem 60’erne udvikler Wella sig i takt med forbrugernes ønske om produkter, der møder deres behov for at være individuelle, moderigtige og selvbevidste. Wella spotter hurtigt denne trend og skaber en række serier, der giver plads til dette samt plejer og beskytter håret. Herunder er Wella Professionals Care.

Sortimentet bag Wella Professionals

Wella Professionals Care dækker over en række serier med plejeprodukter til blandt andet tørt, skadet, soleksponeret og farvebehandlet hår samt til en sensitiv hovedbund. Wella Brilliance er en avanceret serie, der sikrer en holdbar og glansfuld hårfarve, der ikke mister sin intensitet ved hårvask. Wella Enrich er en serie, der reparerer og beskytter tørt samt skadet hår, så det efterlades fuldt af vitalitet med en stærk finish. Og sidst men ikke mindst er Wella Sun en solbeskyttende serie, der sikrer sundt og velplejet hår både før, under og efter soleksponering.

Wella Professionals bestsellere

De bedst sælgende Wella produkter er Clean Anti-Dandruff Shampoo og Calm Sensitive Shampoo fra Wella Pro. Balance-serien samt Treatment Fine/Normal fra Wella Pro. Brilliance. Clean Anti-Dandruff Shampoo er en skånsom shampoo, der effektivt fjerner alle former for skæl fra hovedbunden samt forebygger forekomsten af nye skæl. Calm Sensitive Shampoo er en mild shampoo, der virker lindrende og kølende på en sart hovedbund samt bringer den tilbage i sin naturlige balance. Brilliance Treatment Fine/Normal er en intens hårkur, der specielt udviklet til at fremhæve glansen i farvebehandlet hår. Alle produkterne sørger for, at håret efterlades sundt og velplejet med en strålende finish.

Med Wella Professionals Care er du sikret velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed og liv!

Besøg producentens hjemmeside: Wella Professionals