Indkøbskurv : 0 vareFVS

Læs mere

Frisørens Vital System, forkortet FVS, er med sine effektive hårplejeprodukter et revolutionerende mærke inden for pleje af både hår og hovedbund. FVS er en professionel og terapeutisk hårplejeserie, der hører under det prisvindende brand Schwarzkopf. Frisørens Vital System produkterne indeholder effektive formler, som er særligt udviklede til at passe til forskellige hårtyper og hovedbundsproblemer.

Naturlig pleje fra FVS

Alle hårprodukterne fra Frisørens Vital System er helt uden parabener, parfume og farvestoffer, og du er dermed sikret en skånsom pleje af både hår og hovedbund. Derudover er alle produkterne klinisk testede og har en påvist positiv effekt på diverse hovedbundsproblemer, såsom skæl, svamp hårtab, irriteret og tør hud.

Frisørens Vital System produkterne

Frisørens Vital System omfatter i øjeblikket seks produkter, og alle produkterne er navngivet med et nummer. Blandt udvalget af terapeutiske hårprodukter finder du tre forskellige shampoo (FVS 1, FVS 2 og FVS 3), der hver især er specialiserede i specifikke hovedbundsproblemer, én conditioner (FVS 6), der er særligt egnet til tørt og farvet hår, én tonic hårkur (FVS4), der modvirker hårtab og skæl, og en oliekur (FVS 5), som hjælper med at genopbygge skadet hår.

To af produkterne fra FVS serien er helt klare bestsellere, nemlig FVS shampoo nr. 2 og FVS tonic hårkur nr. 4. Den populære specialshampoo er særligt egnet til tørt, skadet og farvet hår, samtidig modvirker shampooen tør hovedbund, kløe og skæl. Shampooen beroliger hovedbunden og hjælper den tilbage til sin optimale tilstand.

Her på siden vil du ofte kunne finde fantastiske FVS shampoo tilbud, så hold øje med siden her og tjek vores udvalg igennem og find gode FVS tilbud.

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende