Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Dufte

Find din duft her.

Hos Signatura kan du finde et univers af lækre dufte fra kendte mærker som Marc Jacobs, Calvin Klein, Chanel, Elisabeth Arden og mange flere. En duft til kvinder er ikke bare en duft. En parfume kan indeholde op til 300 individuelle dufte, som er sat sammen til lige præcis den duft, som passer til dig og din personlighed. Faktisk mener man, at temperaturen på din krop har indflydelse på parfumens udvikling. Dette gør, at hver duft er meget individuel, og at du kan gøre den til din helt egen. Kig ned af siden og find den sammensætning af dufte, der vil gøre, at du føler dig lækker. 

1 til 36 af 1343

Side

af 38

Side

af 38

Parfume fra de kendte mærker

Nogle mennesker er heldige at have en naturlig god duft – og så er der alle os andre, der gerne vil hjælpes lidt på vej! Her på Signatura finder du et kæmpe udvalg af parfumer, fra alle de mærker du kender fra butikkerne. Med kendte brands som Calvin Klein, Clean, Elizabeth Arden og utroligt mange flere, er der helt sikkert noget der vil falde i din smag. Personligt er vi helt forelskede i de søde parfumer fra Marc Jacobs, både på grund af den vidunderlige duft, men også fordi flaskerne er så smukke. Du finder alt, hvad du skal bruge i parfumer lige her på siden!

 

Parfume til kvinder

Hvis du leder efter parfume til kvinder, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hvad enten du leder efter en parfume til gave eller til dig selv, så har vi altid nogle gode forslag i ærmet. Kan du ikke lige gennemskue sortimentet eller bare gerne vil have et råd med på vejen, kan du altid kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar med eksperter, som vil rådgive dig til købet af den helt rigtige parfume.