Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Calvin Klein

Det internationale brand, Calvin Klein, står bag en populær serie af parfumer, der indfanger og forfører omgivelserne. Calvin Klein er et synonym for elegance og stilbevidsthed, hvilket afspejler sig i det eksklusive produktsortiment.

1 til 36 af 65

Side

af 2

Side

af 2

Nothing comes between me and my Calvins

Calvin Klein er et internationalt kultbrand, der er kendt for ekstrem god kvalitet og et bredt udvalg af luksuriøse produkter. Calvin Klein står blandt andet bag en eksklusiv serie af lækre parfumer, der forfører omgivelserne, og som er et absolut musthave til samlingen.

Historien om Calvin Klein

Calvin Klein er et internationalt brand og et af de førende og absolut mest velkendte af slagsen inden for mode- og skønhedsindustrien. Calvin Klein blev grundlagt i 1968 af manden ham selv, Calvin Klein, og siden da har virksomheden været i rivende udvikling. Virksomheden startede sine dage som et modebrand, men har i dag også et imponerende og bredt udvalg af skønhedsprodukter og parfumer af højeste kvalitet – til både mænd og kvinder. Calvin Klein er for mange et synonym med god stil, og derfor er de lækre parfumer at finde i mange hjem verden over.

Calvin Klein produkterne

Calvin Klein sortimentet spænder over et bredt udvalg af forskellige produkter som tøj, undertøj, parfume, smykker og skønhedsprodukter. Calvin Klein råder over et bedt udvalg af blandt andet skønne lipglosses, der kommer i et væld af smukke farver samt en serie af enestående parfumer til både mænd og kvinder. Calvin Klein er et unikt brand, der prioriterer god kvalitet, og derfor er produktlinjen luksuriøs og enestående.

Calvin Kleins bestsellere

Blandt Calvin Kleins bedst sælgende produkter finder man den populære unisex parfume, Calvin Klein CK One, der efterlader en frisk og sensuel duft på huden. Calvin Klein var et af de første brands til at introducere de succesfulde unisex parfumer, og denne er klart en af brugernes favoritter. Lige i hælene på CK One Eau de Toilette kommer den skønne Calvin Klein Escape Men Eau de Toilette – en maskulin parfume, der efterlader en skøn og raffineret duft på huden. Parfumen kommer desuden i en fin flakon, der klæder hylden på badeværelset.

Ønsker du at iføre dig en tidløs duft, er Calvin Kleins serie af eksklusive parfumer det perfekte match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Calvin Klein