Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Revlon

Revlon er et fantastisk skønhedsbrand, der med sit store sortiment af hårpleje og kosmetik produkter er med til at sætte moden samt at lade sine kunder udfolde sin personlighed derigennem.

1 til 36 af 121

Side

af 4

Side

af 4

Historien bag Revlon

Revlon blev i 1932 grundlagt af Carles Haskell Revson og hans to brødre Joseph Revson og kemikeren Charles Lachman Revlon. Carles Revson var en amerikansk forretningsmand og filantrop der fulgte sit motto der lød "In the factory, we make cosmetics. In the drug store, we sell hope.". Sammen med sine brødre opfandt de en revolutionerende negleformel i forskellige farver der skulle passe til moden. Han begyndte da at udvikle nye farver til hver sæson, der komplimenterede de styles og farver der var på mode. I 1939 introducerede Revlon sine læbestifter, der skulle matche alle de smukke neglelak farver. Det var starten på Revlons kæmpe skønhedsprodukt sortiment, hvor du kan finde alt fra makeup til hår elektronik produkter.


Revlon global skønhedsbrand

Revlon er en kæmpe global skønhedsvirksomhed med fantastiske ikoniske brands, der gennem årevis har leveret farvekosmetik, hårfave og pleje, hudpleje, skønhedsprodukter og dufte til verdens kvinder og mænd. Deres 15+ brands sælges internationalt i mere end 150 lande. Revlons innovative trendsættende produkter har inspireret kvinder til at udtrykke deres personlighed gennem skønhedsprodukter, der giver en karakter og udtryk på en helt særlig måde.Revlons produktkatagorier

Under Revlons eget mærke Revlon Professional har de specialiseret sig indenfor hårpleje og hårstylings produkter. I over 50 år har Revlons produkter farvet kvinders hår med innovativ hårfarve, der hjælper dem med at opnå nærmest professionelle resultater derhjemme. Herudover har Revlon et stort udvalg af hår plejende produkter, der passer til enhver hårtype, om det er fint hår der mangler volume, krøllet hår med for meget krus, skadet hår eller hår med hovedbundsproblemer kan du være sikker på, at Revlon har noget der passer netop til dine behov og ønsker.


Revlons bestsellers

Revlon Style Masters Creator Matt Clay - en gele med medium hold med høj glans. Style Masters defining Gel er nem at arbejde med og virker ikke klistret.

Revlon Style Masters Curly Fanaticurls krøllecreme Strong Sculpted Curls er en stylingcreme, der definerer dine krøller med stærkt hold. Revlon Style Masters Curly Fanaticurls krøllecreme modvirker krus.

Revlon Volumiser One-step Pro Collection er en unik hårbørste, som ved hjælp af varm luft hjælper med at style dit hår med skøn volumen og fylde. Den unikke børste er designet med bløde børster, som let griber fat i håret og hjælper med at rede håret ud, så håret er frit for uglereder, er fuld af volumen, mens du har den fulde kontrol.