Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Marc Jacobs

Marc Jacobs er en af nutidens hotteste trendsættere inden for mode og skønhed. Marc Jacobs’ sortiment afspejler eksklusivitet, uafhængighed og åbenhjertighed og går hverken på kompromis med integritet eller kvalitet.

33 produkt(er)

We are each the star of our own movie

Marc Jacobs er et internationalt brand, der har fået en form for kult-status verden over. Manden bag brandet, Marc Jacobs, er kendt og anerkendt for hans eksklusive kollektioner, der pryder catwalken verden over.

Historien bag Marc Jacobs

Marc Jacobs er et internationalt brand, der blev grundlagt af manden ham selv i 1986, og siden da har brandet taget verden med storm. Mest kendt er Marc Jacobs for hans eksklusive kollektioner af både tøj, tasker og skønhed, der er blevet et absolut musthave for den moderne kvinde eller mand. Filosofien bag Marc Jacobs er at skabe helt unikke produkter, der indhyller forbrugeren i luksus og giver en følelse af selvsikkerhed og uafhængighed. Marc Jacobs er af den overbevisning, at man altid er stjernen i sin egen film, hvilket afspejles i hans populære og banebrydende kollektioner, der kan få både mænd og kvinder til at falde i svime.

Marc Jacobs produkterne

Ikke alene er Marc Jacobs anerkendt inden for modeindustrien, men også inden for verdenen af kosmetik og skønhed. I 2001 lancerede Marc Jacobs den første parfume – den rene luksus på flaske, og i dag byder sortimentet på et væld eksklusive og forførende parfumer, der indhyller forbrugeren i luksus fra top til tå. De eksklusive parfumer kommer i karakteristiske og smukke flakoner, der klæder ethvert badeværelse, og man kan vist roligt sige, at parfumerne er at finde i mange hjem verden over.

Marc Jacobs bestsellere

Den bedst sælgende parfume i serien er Marc Jacobs Eau So Fresh – en parfume, der, som navnet antyder, efterlader en skøn og frisk duft på huden. Parfumen har en forførende og sprudlende duft af frugter og blomster, der leder tankerne hen på sol, sommer og muntre aftener. Lige i hælene på Eau So Fresh kommer Marc Jacobs Daisy, der er en feminin parfume perfekt til den sofistikerede kvinde, der stræber efter enkelthed. Med et enkelt pift efterlades en charmerende og feminin duft på huden.

Elsker du at iføre dig en duft, der giver en unik følelse af selvsikkerhed og afhængighed, er Marc Jacobs fantastiske parfumer det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Marc Jacobs