Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

VERSACE

Når du køber en duft fra Versace, køber du samtidig godt, italiensk håndværk fra en af modebranchens absolut trendsættere. Versace er kendt for at være et innovativt og modigt brand, som ofte fornyer sig og afprøver nye ting. Duftene fra Versace er karakteristiske, kontrastfyldte og vanedannende.

1 til 36 af 57

Side

af 2

Side

af 2

Versace – a world of luxury and design


Versace producerer ikke blot dufte i verdensklasse, men er også nogle af de allerstørste indenfor modebrancen, og det er dermed et helt unikt og passioneret sortiment af dufte du får serveret her.

Historien bag Versace


Hjernen og manden bag Versace er Gianni Versace der blev født i Italien tilbage i 1946. Hans mor drev hendes egen kjolebutik, og Gianni har derfor siden barnsben haft mode og design i hans liv. I hans teenageår fik han job i hans mors butik og derfra tog interessen virkelig fat. I 1972 flyttede Versace til Milano, for at lave freelance for flere af de helt store modehuse i byen. Kun 7 år senere lancerede Versace hans allerførste modekollektion. Den første Versace butik åbnede samme år i modebyen Milano. Versace skaber glamourøse stilarter med vovede og innovative materialer i sine kreationer. Den klassiske Signature duftlinje blev lanceret i 1991. Han lancerede sin klassiske Signature duftlinje i 1991.
Versace blev i 1997 skudt ned udenfor sit hjem i Miami. Modehuset Versace gik i arv til Gianni Versaces søster Donatello Versace.

De populære Versace parfumer

Drømmer du om luksus og kvalitetet er de unikke og uimodståelige dufte fra Versace lige sagen for dig. Glamour og elegance er centrale kerneværdier hos Versace duftene og dette gælder også for emballagen, der stråler stilbevidsthed.

Versaces bestsellers

Bestselleren fra Versace er helt klart Bright Crystal Eau de Toilette. Med en friskhed, forførelse, blomster og frugt i noterne udstråles der femininitet og glamour.Bright Crystal har topnoter af frisk, saftig granatæble, yuzu og vandnoter. Hjertenoter af lotus, magnolia og pæoner samt en klassisk bund af rav, mahogni og moskus.

Ønsker du at iføre dig en klassisk, elegant duft, der giver dig en følelse af glamour, er en parfume fra Versace uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Versace