Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Natcreme

Om natten er hudens evne til regenerering på sit højeste, og huden har derfor brug for en masse fugt og næring om natten - en god natcreme gør underværker for din hud. Vi har både fugtgivende natcreme samt genopbyggende, opstrammende og udglattende cremer med anti-age effekt. Find din favorit-natcreme herunder, hvor du finder en masse skønne mærker og cremer til alle behov.

1 til 36 af 148

Side

af 5

Side

af 5

Hvad er natcreme? 

Du har sikkert hørt før, at en natcreme er et must i din hudplejerutine. Men hvad er en natcreme egentlig? Kort og godt er en natcreme det samme som en dagcreme. Derfor bør der heller ikke være forskel på de plejende, beroligende, behandlende og reparerende ingredienser i din natcreme og dagcreme. Den eneste forskel der bør være på din natcreme og dagcreme er, at din dagcreme bør indeholde solfaktorbeskyttelse, da din hud er eksponeret for solen i løbet af dagen. Så hvis du før har tænkt, hvad gør en natcreme? Så er svaret egentlig, at den gør det samme, som den creme du bruger om dagen. 

Hvorfor bruge natcreme?

Når vi kommer til spørgsmålet om, hvorfor man bør bruge en natcreme, så er svaret også det samme som, hvorfor vi bruger en dagcreme. Din hud arbejder døgnets 24 timer, og til det har den brug for nærende og beroligende pleje. Natcremer og dagcremer kan indeholde mange fantastiske ingredienser, som din hud vil elske dig for, så det er bare med at tjekke listen af. Eksempelvis er det meget populært at lade dine cremer indeholde A-vitamin og E-vitamin. Det er gode egenskaber, men du kan også vælge en natcreme, der har flere problemløsende ingredienser i sig. Du kan både få anti-age natcremer, fugtgivende natcremer, natcreme uden parfume, neutrale natcremer og meget mere. Så hvis du eksempelvis har tør hud eller uren hud, kan du finde en bedste natcreme, som afhjælper dine problemer. Alt sammen mens du sover.  Nu hvor vi taler om ingredienser i natcreme, er der én ting, der er meget vigtig at huske på. Nemlig fugtgivende ingredienser. Din hud har brug for fugt, ligemeget om det er dag eller nat. Fugtbevarende ingredienser sørger for at binde fugt til huden, så huden holdes fugtet længere. Dette er især vigtigt for alle med tør hud.

Hvilken natcreme er bedst? 

Den bedste natcreme er den, der har flest ingredienser som passer til din hudtype. Så kan brand, navn, form og farve være ligegyldigt. Men hvis vi skal komme med nogle bud på, hvilke natcremer du sikkert vil elske kommer de her. Den første vi vil nævne er Ecookings parfumefri natcreme, som nærmest er blevet en klassiker allerede. Natcremen er baseret på naturlige og økologiske ingredienser, med bl.a. argireline der reducerer rynker og trylagen der booster kollagen-niveauet for en smuk og ungdommelig glød til huden. Nuxe Merveillance Expert Regenerating Night Cream er en creme skabt til at rette dybe rynker og behandle mod tab af fasthed til alle hudtyper. Transform Plus Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme fra Ole Henriksen er en fyldig og eksfolierende natcreme udviklet til at lindre huden over natten, så den efterlades fugtmættet og velplejet. Dermalogica Sound Sleep Cocoon Night Gel-Cream er en uundværlig tilføjelse til din hudplejerutine. Cremen opstrammer huden, så din hud genvinder dens elasticitet og glød.